Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασητέχνες.
Ινδονησιακή Κουζίνα

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Ινδονησιακής κουζίνας. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε σ’ ένα αρχιπέλαγος 17.000 νησιών, πλημμυρισμένο αναρίθμητες γεύσεις με αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μπαχαρικών. Μάθετε να μεταμορφώνεται λεμονόχορτο, κουρκουμά, ταμάρινδο, πιπεριές chili, curry και φιστίκια σε μια γαστρονομική απόλαυση. Βουτήξτε στην ινδονησιακή κουζίνα χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά και μάθετε πλούσιες σε γεύσεις, παραδοσιακές συνταγές.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805994
1
Chef Boonchuay Panprapa
📌 Ινδονησιακή Κουζίνα
No