CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Ινδονησιακή Κουζίνα

Ανακαλύψτε τα μυστικά της Ινδονησιακής κουζίνας. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε σ’ ένα αρχιπέλαγος 17.000 νησιών, πλημμυρισμένο αναρίθμητες γεύσεις με αρώματα φρέσκων μυρωδικών και μπαχαρικών. Μάθετε να μεταμορφώνεται λεμονόχορτο, κουρκουμά, ταμάρινδο, πιπεριές chili, curry και φιστίκια σε μια γαστρονομική απόλαυση. Βουτήξτε στην ινδονησιακή κουζίνα χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα υλικά και μάθετε πλούσιες σε γεύσεις, παραδοσιακές συνταγές.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805809
1
Chef Boonchuay Panprapa
No