MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Τα θαλασσινά πιάτα του Γιάννη Μαρινόπουλου

Σεμινάριο Μαγειρικής Τα θαλασσινά πιάτα του Γιάννη Μαρινόπουλου

CWC PRO MasterClass Τα θαλασσινά πιάτα του Γιάννη Μαρινόπουλου.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος κατάγεται από το νησί της Θάσου, είναι Executive Chef  του ομίλου Xenios Gate Group και κατέχει προϋπηρεσία 21 χρόνων στο κλάδο της μαγειρικής. Τα πρώτα του μαγειρικά βήματα τα έκανε πλάι στον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου όπου άρχισε να διαμορφώνει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη σε ότι αφορά την μαγειρική τέχνη.
Αγαπάει την παράδοση και εμπνέεται από αυτή. Την κουζίνα του θα την χαρακτηρίζαμε ως ‘’high end”κοσμοπολιτίκη μεσογειακή, γεμάτη  από εντάσεις, μνήμες και εικόνες.
Συνδιάζει άριστα νέες και μοντέρνες τεχνικές, δίνοντας μια άλλη νέα διάσταση σε πιάτα που σκέπασε ο χρόνος!
Στο παρελθόν έχει υπάρξει στο Βερολίνο, Α΄ εισηγητής σε σεμινάρια με βασικό θέμα την μοντέρνα Ελληνική κουζίνα και μεσογειακή διατροφή. Συμμετέχει σε consulting εστιατορίων σε όλη την Ελλάδα.
Οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν από τα πιάτα του Chef και τις τεχνικές του και θα μπορέσουν να αναδείξουν δικές τους ιδέες στα εστιατόρια που εργάζονται.

Οι συνταγές που θα παρουσιάσουμε:

•Ceviche από ψάρι ημέρας με fermented δαμάσκηνα!
•Τάρτα γαρίδας με τηγανιτό βασιλικό & Μπισκ
•Τα αχνιστά μύδια του Σεφ!
•Πεσκανδρίτσα στη σύβραση με θαλασσινό νερό και σαλικόρνια.
•Λουκάνικο ψαριών
•Surf & turf,ταρτάρ από μοσχαράκι με “emulsion από μύδια και σιναπόσπορο  σε ταρταλέτα!
•Γεμιστό καλαμαράκι με λευκά ελληνικά τυριά και βότανα της άνοιξης σε σάλτσα πικάντικης Κακαβιάς!

Οι Τεχνικές:

•Σύβραση θαλασσινών με θαλασσινό νερό
•Αλαντοποίηση ”seacuterie”
•Ζύμη ταρτάρ (πατ σικρέ)
•Ζύμη ταρτάρ παραδοσιακού φύλλου
•Πίκλες
•Εmulation
•Φάρσες
•Χρήση φυσικού κεριού μέλισσας
•Leche de tigre
•Κακαβια
•Μπισκ
•Τάρτα γαρίδας
•Ceviche
•Surf & tarf



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Τα θαλασσινά πιάτα του Γιάννη Μαρινόπουλου >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803367

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιάννης Μαρινόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us