Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines
CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal
Ο Pastry Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την αρμονία κάνοντας πολλούς συνδυασμούς σε υφές υλικών, χρώματα και τεχνικές αλλά με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση των δημιουργιών του. Η αίγλη της διαφορετικότητας ελκύει πάντα τις αισθήσεις μας και ένα παραπάνω, όταν μιλάμε για γλυκά.
Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Pastry Chef David Vidal θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές αλλά και συνταγές που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα τέλειο Εntremets (επιδόρπιο εστιατορίου), ένα κλασσικό Petit gateaux, μια σωστή βάση Τάρτας και η διακόσμηση της, αλλά και δημιουργικέςVerrines για διάφορες περιστάσεις, που θα αποτελέσουν την ολοκλήρωση ενός γαστρονομικού ταξιδιού.
Ο Pastry Chef David Vidal με καταγωγή από τη Μάλτα όπου και αποφοίτησε από το Ινστιτούτο τουριστικών σπουδών. Έχει διαγωνιστεί σε διαγωνισμούς στη Μάλτα και στο εξωτερικό τόσο με την Εθνική Ομάδα Μαλτέζων junior αλλά και μόνος. Εργάστηκε στον Καναδά και ήταν επίσης μέλος της ομάδας ”Γαστρονομικής δύσης της Σουηδίας’’, όπου πήρε ένα ασημένιο μετάλλιο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαστρονομίας 2018. Είναι επίσης ο Senior Sous Chef στο Hotel Laholmen σε ένα μικρό χωριό στη Σουηδία που ονομάζεται Strömstad.
Ταξιδεύει στον κόσμο καλεσμένος από εξαιρετικές σχολές Ζαχαροπλαστικής για να μεταδώσει τις γνώσεις του!
Συνταγές:
1. Raspberry, Dulcey and Yuzu (entremets).
2. Sudachi and Forest Berry Tart (tart).
3. Blueberry and Orelys (entremet).
4. Sea Buckthorn, Beurre Noisette, Bahibe (verrine).
5. Blackberry and Dulcey (petit gateaux).
6. Strawberry, Coconut and Calamansi (entremet).
7. Lemon, Opalys, Blackcurrant (tart).
8. Manjari, Vanilla, Raspberry ( petit gateaux).
9. Opalys and Strawberry ( verrine).
Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:
📅 17/2/ 10:00-18:00
📅 18/2/ 10:00-18:00
✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική
✔️ Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔️ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του David Vidal
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010339
1
David Vidal
No