Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French Pastry
International MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF

 

Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας σκηνής θα βρεθεί στις 17/12/2018 στην CWC PRO ξεκινώντας ένα κύκλο Masterclasses υψηλού επίπεδου.

Ο  λόγος  που ο Philippe αποφάσισε να γίνει pastry chef ήταν η αγάπη που πάντα είχε για τις γεύσεις του μιλφέιγ και του ρελιζιέ.

Μέλος της Ακαδημίας της Γαλλίας  chocolatiers et confiseurs, της ένωσης des Croqueurs de chocolat του Παρισιού και διαφόρων ενώσεων  που ασχολούνται με τη σοκολάτα και τη ζαχαροπλαστική, ο Philippe βρίσκεται στο προσκήνιο της γκουρμέ σκηνής σε όλο τον κόσμο.

Το 1996 του απονέμεται το βραβείο Meilleur Ouvrier de France, ο υπέρτατος τιμητικός τίτλος  στη Γαλλία που αναφέρεται στην σοκολάτα και στην αριστοτεχνία της  και συντελεί στη διεξαγωγή επιτυχημένων εκδηλώσεων και συναντήσεων, με κεντρικό άξονα πάντα τη σοκολάτα και τη ζαχαροπλαστική, σε Μαδρίτη, Κόμπε, Λας Βέγκας  κ.α.  Επίσης ομαδοποιεί ένα δίκτυο επαγγελματικών αντιπροσώπων για λογαριασμό της ελβετικής εταιρείας  Barry Callebaut που αποτελεί κολοσσό στη βιομηχανία της σοκολάτας.

Ο Philippe έχει επίσης κάποια βιβλία στο βιογραφικό του. Είναι ο συν-συγγραφέας του Chocolats et friandises, που δημοσιεύθηκε από την Ακαδημία Γαλλίας des chocolatiers et confiseurs. Ανέλαβε να γράψει τον πρόλογο για το βιβλίο Chocolats et confiserie για το École Lenôtre και υποστήριξε επίσης το έργο του Francisco Torreblanca προλογίζοντας το τελευταίο του βιβλίο.

Μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία του μέσω σεμιναρίων, παρουσιάσεων, workshop κ.α.

Στο Masterclasses στα εργαστήρια της CWC PRO θα παρουσιάσει  4 γλυκά της Μοντέρνας Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής με την εξαιρετική του τέχνη και τις καινοτόμες δημιουργίες του.

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις να μάθουν πώς να δημιουργούν με τις σύγχρονες τάσεις της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής και να έχουν στο βιογραφικό τους την εμπειρία ενός διεθνούς MasterClass με έναν από τους κορυφαίους τους κόσμου.

Στο Masterclass αυτό οι συνταγές θα είναι

  • Mont- Blanc cassis
  • Green Baba
  • Gianduja Cake
  • Tarte chocolat

 

«Όταν κάποιος  ξεκινάει αυτό το επάγγελμα το πάθος είναι απαραίτητο και ουσιαστικό. Εάν όμως  θέλει να εξελιχθεί σε υψηλού επιπέδου pastry Chef, τότε  πρέπει να αναπτύξει το ταλέντο του και να μεταδώσει τις γνώσεις του. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι μέρος της δουλειάς μου, να ανακαλύπτω καινούριες τεχνικές, νέες ιδέες και να δημιουργώ καινούριες συνταγές με δημιουργικούς συνδυασμούς.  –

Pastry Chef Philippe Bertrand

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα με διερμηνέα

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803823

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Philippe Bertrand

  • Ημερομηνία: 17/12/2018

  • Ώρα έναρξης: 18:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 4 Ώρες.


Cooking Workshop Member Club
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου  LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου LEVEL HIGH END GOURMET Στο Master Class αυτό,ο Chef  Γιάννης Παρίκος με το... Περισσότερα


Σεμινάριο Herve Deville Autumn Bliss French Gourmet Cuisine<br/>LEVEL HIGH-END GOURMET

Σεμινάριο Μαγειρικής Autumn Bliss, French Gourmet Cuisine International MasterClass CWC PRO Herve Deville LEVEL HIGH-END GOURMET Στο International CWC PRO Master class με καλεσμένο τον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.   Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης International MasterClass CWC PRO Giancarlo Caldesi & Katie Caldesi CWC PRO MasterClass  Η Κουζίνα της Τοσκάνης Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια