MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Mastering Jus and Sauces

Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and Sauces
Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς

Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass, όπου θα βουτήξετε βαθιά στην τέχνη και την επιστήμη του jus και των σαλτσών. Ο σεφ Κοσκινάς, μια διακεκριμένη προσωπικότητα του γαστρονομικού κόσμου, θα μοιραστεί τις καινοτόμες τεχνικές και τις συνταγές του που συνδυάζουν φρέσκα υλικά με σύγχρονες παρουσιάσεις, με τολμηρούς συνδυασμούς και θεαματικό σερβίρισμα.
Mastering Jus and Sauces: Το μυστικό για ένα νόστιμο πιάτο
Στον γαστρονομικό κόσμο, τα jus και οι σάλτσες είναι οι αφανείς ήρωες που μετατρέπουν τα συνηθισμένα πιάτα σε εξαιρετικές εμπειρίες. Είναι τα μαγικά ελιξίρια που απογειώνουν τις γεύσεις, ενισχύουν τις υφές και προσθέτουν βάθος σε κάθε μπουκιά. Η κατανόηση της σημασίας του jus και των σαλτσών στη διαδικασία παρασκευής ενός νόστιμου πιάτου είναι απαραίτητη για κάθε επίδοξο σεφ ή λάτρη του φαγητού. Να γιατί:
Αναβαθμίζοντας τις γεύσεις
Το jus και οι σάλτσες έχουν την αξιοσημείωτη ικανότητα να εντείνουν και να εξισορροπούν τις γεύσεις. Είτε πρόκειται για την πλούσια, βελούδινη υφή μιας demi-glace είτε για τις φωτεινές, πικάντικες νότες μιας beurre blanc εσπεριδοειδών, αυτά τα στοιχεία προσθέτουν στρώματα πολυπλοκότητας στα πιάτα σας. Αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό κάθε συστατικού, εξασφαλίζοντας ότι κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη γαστρονομικής απόλαυσης.
Ενίσχυση των υφών
Μια καλοφτιαγμένη σάλτσα μπορεί να μεταμορφώσει την υφή ενός πιάτου, κάνοντάς το πιο πολυτελές και ελκυστικό. Η σωστή σάλτσα προσθέτει ένα επίπεδο εκλέπτυνσης και φινέτσας που μετατρέπει ένα καλό πιάτο σε σπουδαίο.
Προσθέτοντας οπτική γοητεία
Η παρουσίαση είναι το κλειδί στη μαγειρική τέχνη και μια όμορφη σάλτσα μπορεί να κάνει τα πιάτα σας να φαίνονται τόσο καλά όσο και να έχουν γεύση. Μια σταγόνα ζωηρού coulis ή μια γυαλιστερή μείωση μπορεί να μετατρέψει ένα απλό πιάτο σε έργο τέχνης. Η γνώση της τέχνης του jus και των σαλτσών σας επιτρέπει να δημιουργείτε οπτικά εντυπωσιακά πιάτα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.
Ευελιξία στη μαγειρική
Τα jus και οι σάλτσες προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες δημιουργικότητας στην κουζίνα. Από τις κλασικές γαλλικές μητρικές σάλτσες μέχρι τις σύγχρονες ερμηνείες και τις διεθνείς γεύσεις, η ποικιλία είναι απεριόριστη. Το να μάθετε πώς να δημιουργείτε και να προσαρμόζετε αυτές τις σάλτσες σε διαφορετικές κουζίνες και συστατικά είναι μια ζωτικής σημασίας δεξιότητα που θα διευρύνει το μαγειρικό σας ρεπερτόριο.
Δημιουργώντας αρμονία
Μια ισορροπημένη σάλτσα δένει όλα τα στοιχεία ενός πιάτου μεταξύ τους, δημιουργώντας αρμονία στο πιάτο. Λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των διαφόρων συστατικών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στοιχείο συμπληρώνει τέλεια το ένα το άλλο. Η γνώση του jus και των σαλτσών σας βοηθά να επιτύχετε αυτή τη λεπτή ισορροπία, καθιστώντας τα πιάτα σας όχι μόνο νόστιμα αλλά και συνεκτικά και ολοκληρωμένα.
Αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες
Εστιάζοντας στην τέχνη του jus και των σαλτσών, βελτιώνετε την τεχνική και την ακρίβειά σας στην κουζίνα. Αυτή η δεξιοτεχνία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των μεγάλων σεφ και απόδειξη της αφοσίωσής σας στην τέχνη. Σας κάνει να ξεχωρίζετε, αναδεικνύοντας την ικανότητά σας να μεταμορφώνετε απλά υλικά σε γαστρονομικά αριστουργήματα.
Τι θα μάθετε
Σε αυτό το master class, ο Chef Koskinas θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην περίπλοκη διαδικασία δημιουργίας μιας ποικιλίας εξαιρετικών σαλτσών και jus,
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
1. ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
2. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΙΑ BEURRE MONTE
3. ΠΑΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΣ
4. ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΟΥΡΤΣΙΝΙ
5. JUS ΑΡΝΙΟΥ
6. ΖΩΜΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ
7. JUS ΒΟΔΙΝΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
8. JUS ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ
9. ΣΑΛΤΣΑ DIABLE
10. FOIE GRAS MIGNONETTE SAUCE

  • ΠΕΝΤΕ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ MASTER CLASS

 

1. Βελτιώστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες: Αποκτήστε πρακτική εμπειρία με προηγμένες τεχνικές για την παρασκευή jus και σάλτσας, βασικά συστατικά που ανεβάζουν κάθε πιάτο σε ένα νέο επίπεδο εκλέπτυνσης.
2. Μάθετε από έναν εξαιρετικό Chef: Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Chef Αλέξανδρου Κοσκινά θα λάβετε εξατομικευμένες οδηγίες και εμπιστευτικές συμβουλές που προέρχονται από την εκτεταμένη εμπειρία του σε κορυφαίες κουζίνες.
3. Καινοτόμες συνταγές: Ανακαλύψτε αποκλειστικές συνταγές και μεθόδους που δεν είναι μόνο δημιουργικές αλλά και πρακτικές για επαγγελματικές κουζίνες, βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε στη μαγειρική βιομηχανία.
4. Ευκαιρίες δικτύωσης: Συνδεθείτε με συναδέλφους σεφ, σπουδαστές μαγειρικής και επαγγελματίες, διευρύνοντας το δίκτυό σας στη γαστρονομική κοινότητα.
5. Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης:Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό που θα αναγνωρίζει την προηγμένη εκπαίδευσή τους, μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε γαστρονομικό βιογραφικό σημείωμα.
BΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  Αλέξανδρος Κοσκινάς: Κοσκινάς
Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς, ο οποίος σήμερα είναι ο σεφ του εστιατορίου Τaverna στο Four Seasons Astir Palace στην Αθήνα, διαθέτει πλούσια εμπειρία και μια ξεχωριστή πινελιά στην ελληνική κουζίνα, εμπλουτισμένη με γαλλική φινέτσα. Η εντυπωσιακή του καριέρα περιλαμβάνει ηγετικούς ρόλους σε διάσημα κέντρα όπως το Tudor Hall στο King George Hotel, το Athens Hilton και το Santa Marina Mykonos. Οι διακρίσεις του περιλαμβάνουν τα βραβεία Χρυσός Σκούφος, αναγνώριση για την καλύτερη ελληνική κουζίνα και πολλαπλές διακρίσεις από τα Gault & Millau Hellas, FNL και Restaurant 100. Με καριέρα δεκαετιών και πάθος για εποχιακά, υψηλής ποιότητας υλικά, ο Chef Koskinas συνδυάζει τη Nouvelle, την Υψηλή και τη Δημιουργική Σύγχρονη Κουζίνα με κερκυραϊκή καρδιά.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να βελτιώσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και να μάθετε από έναν πραγματικό δάσκαλο. Εγγραφείτε στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass και ανεβάστε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο με τη μεταμορφωτική δύναμη των jus και των σαλτσών.
Ανακαλύψτε τη δύναμη του jus και των σαλτσών και ανεβάστε τη μαγειρική σας στο επόμενο επίπεδο. Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς τη δημιουργία των πιο νόστιμων και οπτικά εντυπωσιακών πιάτων που μπορείτε να φανταστείτε.
Αγκαλιάστε τη μαγεία του jus και των σαλτσών και αφήστε τις μαγειρικές σας δημιουργίες να λάμψουν!



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Mastering Jus and Sauces >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801654

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αλέξανδρος Κοσκινάς

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής CWC PRO MasterClass Hands-on Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο BRUNCH and ALL ABOUT EGGS

CWC PRO Masterclass BRUNCH & ALL ABOUT EGGS Chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο CWC PRO Master Class, ο chef του MamaRoux και ο ChefPatron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες Chef Instructor Βασίλης Σπόρος   Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη  1* Michelin» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα


Σεμινάριο LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION

CWC PRO Masterclass BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

CWC PRO Masterclass TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος   H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη... Περισσότερα


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us