MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος

Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος

CWC PRO Master class Chef Θάνος Φέσκος, 2** Michelin
Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”

Για τους σεφ, τους σπουδαστές μαγειρικής και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις προοπτικές τους, αυτό το CWC PRO Master Class είναι η πύλη σε ένα πεδίο μαγειρικής νοημοσύνης που υπερβαίνει τα καθιερωμένα  και θέτει νέα πρότυπα αριστείας. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας γαστρονομικής επανάστασης με θέμα του σεμιναρίου: “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”Fire Techniques - Cooking Sustainably with Fire, με επικεφαλής ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας, τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Θάνο Φέσκο.

Θέμα του σεμιναρίου CWC PRO Master Class : Τεχνικές φωτιάς- Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά και τις τεχνικές φωτιάς

Γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το Master Class;
**1. Απελευθερώνοντας τη δύναμη της βιώσιμης μαγειρικής:
Σε μια εποχή όπου η βιωσιμότητα είναι υψίστης σημασίας, ο σεφ Θάνος Φέσκος θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην τέχνη του βιώσιμου μαγειρέματος. Από την προμήθεια οικολογικών συστατικών μέχρι την εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών στην κουζίνα, αυτό το master class προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υπεύθυνη μαγειρική τέχνη.
**2. Δεξιοτεχνία των τεχνικών φωτιάς:
Η φωτιά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των μαγειρικών παραδόσεων εδώ και αιώνες. Ο σεφ Θάνος Φέσκος, με την εκτεταμένη εμπειρία του, θα αποκαλύψει τα μυστικά της αξιοποίησης της δύναμης της φωτιάς για τη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εξισορροπούν την ακρίβεια με την πρωταρχική δύναμη της φωτιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πιάτα που είναι τόσο εξαιρετικά όσο και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα.
**3. Αναβαθμίστε τη μαγειρική σας δεξιοτεχνία:
Αυτό το master class είναι μια σπάνια ευκαιρία να μάθετε από έναν μαέστρο στον κόσμο της μαγειρικής. Η μοναδική προοπτική του σεφ Θάνου Φέσκου, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα, προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία όχι μόνο να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες αλλά και να υιοθετήσουν μια προοδευτική προσέγγιση στη μαγειρική που ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του σύγχρονου γαστρονομικού τοπίου.
Σε μια εποχή όπου η μαγειρική ευφυΐα συναντά την περιβαλλοντική ευθύνη, ο σεφ Θάνος Φέσκος αποτελεί πηγή έμπνευσης. Το CWC PRO Master class υπόσχεται όχι μόνο να τελειοποιήσει τις μαγειρικές σας τεχνικές αλλά και να πυροδοτήσει το πάθος για βιώσιμες πρακτικές μαγειρικής που θα διαμορφώσουν το μέλλον της γαστρονομίας. Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε από έναν leader chef  και να γίνεται  αρωγός της βιώσιμης μαγειρικής. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι προς ένα πιο πράσινο, πιο ζωντανό γαστρονομικό μέλλον!

BIOΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Θάνος Φέσκος Co-Executive Chef του “Delta" restaurant (2** αστέρια στον οδηγό Michelin) και ex-Assistant Head Chef του Geranium ( Τρία*** αστέρια Michelin & worlds Best Restaurant in the 50 Best Restaurants in the World S.Pellegrino list)είναι ένας από τους ανερχόμενους Έλληνες σεφ της νέας γενιάς με λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό.
Ο Θάνος σπούδασε οικονομικά και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα εργαζόταν σε κουζίνες μέχρι που ήρθε η στιγμή να κάνει τη στρατιωτική του θητεία. Εκεί του γεννήθηκε η έμπνευση ακούγοντας τα θετικά σχόλια από τους συναδέλφους του .
Έμελλε αυτή του η απόφαση να του ανοίξει νέους δρόμους !
Ανακαλύπτοντας τα πάθη του ήταν η στιγμή που αποφάσισε να τελειοποιήσει την τέχνη της μαγειρικής.Οι μαγειρικές σπουδές και ορισμένες θέσεις εργασίας στα τοπικά εστιατόρια τελείωσαν με πρακτική άσκηση σε ένα εστιατόριο που στόχευε να κερδίσει ένα αστέρι Michelin. Τότε σε ένα διαγωνισμό γλυπτικής σοκολάτας κέρδισε και την 3η θέση παγκοσμίως.
Μετά από ένα πολυετές ταξίδι σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία όπου και έλαβε σημαντικές εργασιακές εμπειρίες σε αρκετά βραβευμένα εστιατόρια, σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να εργαστεί σε εστιατόριο που έχει βραβευτεί με αστέρια Michelin και αφού έστειλε πολλές αιτήσεις πήρε την πρώτη του δουλειά στο Geranium της Κοπεγχάγης όπου παρέμεινε για τρία χρόνια δουλεύοντας σε διάφορα πόστα της κουζίνας, συμπεριλαμβανομένου και του ζαχαροπλαστείου.
Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, όπου εργάστηκε στο εστιατόριο Hytra, δεν μπορούσε να αντισταθεί στην προσφορά του Rasmus Kofoed να επιστρέψει στο Geranium ( Τρία αστέρια Michelin )ως Assistant Head Chef όπου ήταν μέχρι και το τέλος του 2020.
Η επιστροφή στην Αθήνα ήταν αναπόφευκτη μετά από συνολικά 14 χρόνια εξερεύνησης και ανακάλυψης, όπου και δημιούργησε με την ομάδα του το Delta Restaurant, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εστιατόριο φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα το οποίο κατάφερε να αποσπάσει μόλις σε 11 μήνες λειτουργίας ,την τιμητική διάκριση των 2** αστεριών Michelin μαζί με το πολυπόθητο Green Sustainability Star (Για την βιώσιμη λογική λειτουργίας του εστιατορίου).
Toν Οκτώβριο του 2023 ο οδηγός αστεριών Michelin επανέλαβε την βράβευση με 2** μαζί με το Green Sustainability Star.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010933

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Θάνος Φέσκος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us