MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα

δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα αναλύσει  σύγχρονες Γαλλικές συνταγές με τον μοναδικό του τρόπο που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για επαγγελματίες και σπουδαστές.

Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς είναι Chef de cuisine στο Tudor hall του King George,

φοίτησε στη ΣΤΕ Κέρκυρας, και συνέχισε να  εμπλουτίζει τις γνώσεις του μέχρι και σήμερα με σεμινάρια γαστρονομίας.

Έχοντας εργαστεί σε πεντάστερα resorts όπως το Corfu Imperial, αλλά και στα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας όπως Hilton (Athens) και Intercontinental  γνωρίζει τι σημαίνει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων του, έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια από πασίγνωστα εστιατόρια όπως το ‘Café de la Paix’ στο Παρίσι.

Μάγειροι που τον επηρέασαν είναι πολλοί αλλά ξεχωρίζει για τον μοναδικό τρόπο που διαχειρίζονται τα υλικά τους, τους: Michael Bras και Alain Passard.

Του αρέσει να δίνει ένταση στα πιάτα του με μυρωδικά εποχής και μπαχαρικά και θα έλεγε πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φρέσκα λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά.

 

Συνταγές:

  • Foie gras à la vapeur με αχλάδι και αγκινάρες Ιερουσαλήμ.
  • Μοσχαρίσια γλυκάδια με παρμεζάνα, duxelle μανιταριών και αφρό σκόρδου.
  • Ορτύκι μπούτι confit και στήθος ψητό με βινεγκρέτ απο το χυμό του και βύσσινο.
  • Σφυρίδα poele με λαχανικά à la Grecque.
  • Χτένια με μανιτάρια και τρούφα.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801683

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αλέξανδρος Κοσκινάς


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο 20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο   Στο MasterClass αυτό ο Chef Αντώνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια