MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου

Η δημιουργική κουζίνα είναι μια τάση στην παγκόσμια γαστρονομία η οποία, αξιοποιεί με ιδιαίτερο τρόπο τα υλικά και ενώνει μεταξύ γαστρονομικούς πολιτισμούς. Εξελίσσεται καθημερινά και πολύ παραπάνω όταν έχει και ένα ιδιαίτερο μεσογειακό προφίλ.
Σε αυτό το MasterClass της CWC PRO o Γιάννης Παρίκος, ένας από τους ειδικούς της Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της κουζίνας του.
Οι πηγές των εμπνεύσεων του έχουν τις ρίζες τους στα βιώματα των παιδικών του χρόνων και στα μετέπειτα ταξίδια. Στην τεχνογνωσία που απέκτησε συνέβαλαν οι εμπειρίες μέσα από τις συνεργασίες και η διαρκή αναζήτηση της γνώσης.
Μετά τις σπουδές του η πρώτη του δουλειά ήταν στο Βαρούλκο που συμπεριλαμβανόταν μέσα στα καλύτερα εστιατόρια και έτσι πήρε δυνατές βάσεις.
Στη συνέχεια εργάστηκε την Σπονδή που αποτελεί ένα εστιατόριο-σχολή, για τη νέα γενιά των μαγείρων.
Το ανήσυχο πνεύμα του τον ώθησε να ταξιδέψει για να διευρύνει τις μαγειρικές γνώσεις - εμπειρίες και έτσι βρέθηκε να εργάζεται στο βραβευμένο με τρία αστέρια ***Michelin εστιατόριο Epicure του Παριζιάνικου Hotel Bristol στο πλευρό του μεγάλου chef Eric Frechon .
Συνέχισε τη διαδρομή του στο διάστερο Sea Gril **Michelin στις Βρυξέλλες δίπλα τον chef Yves Mattagne.
Επιστρέφοντας σε ελληνικό έδαφος, εργάστηκε σε πολυβραβευμένα εστιατόρια, όπως η Χύτρα τη σεζόν 2009-2010 αποσπώντας 1 αστέρι Michelin ,το Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites, το Life Gallery, το Cash, το Βαρούλκο ενώ σήμερα τον βρίσκουμε ως chef στο Iguazu και στο KOOC Taverna Secrets στο Costa Navarino ως chef και συνιδιοκτήτη.

Οι συνταγές που θα παρουσιαστούν:

  • ΣΕΒΙΤΣΕ ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΙΘΟ
  • ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΗΛΟ , ΣΕΛΕΡΥ,ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
  • ΨΗΤΟ ΧΤΕΝΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΣΤΙΝΑΚΙ
  • ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΨΗΤΟ ΦΟΙΝΟΚΙΟ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΟΥΖΟ


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803960

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιάννης Παρίκος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us