👨🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα
Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής
Σεμινάριο Μαγειρικής Η Νόστιμη Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια.
Η Νόστιμη Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια
Στη γαστρονομική κοινότητα υπάρχουν μάγειρες και μάγειρες..
Ο μάγειρας που έχει αναγνωριστεί ως « Νόστιμος μάγειρας » είναι ένας ο ύψιστος τίτλος που μπορεί να αποκομίσει ένας επαγγελματίας.
Το να σε αποκαλούν «νόστιμο μάγειρα» σημαίνει πως το φαγητό που φτιάχνεις χαρίζει συναισθήματα . Στο επάγγελμα του μάγειρα δε φτάνει μόνο να γνωρίζεις τις τεχνικές μαγειρικής ,χρειάζεται και ένα πολύ βασικό συστατικό που ονομάζεται ‘μαγειρική αντίληψη’.
Ο συνδυασμός όλων αυτών μας προσφέρει το νόστιμο φαγητό.
Ο μεγάλος δάσκαλος και πρωτοπόρος της Ελληνικής γαστρονομίας Χριστόφορος Πέσκιας, δίκαια έχει τον τίτλο αυτό.
Η αναγνώριση από όλη την κοινότητα των συναδέλφων του για τον μοναδικό του τρόπο και τις νόστιμες συνταγές του τον κατατάσσει στην κορυφή!
Στο σεμιναρίο Masterclass της CWC PRO ο Χριστόφορος Πέσκιας θα εντρυφήσει στη φιλοσοφία του νόστιμου φαγητού μεταδίδοντας στους συμμετέχοντες τα ερεθίσματα για το πώς μπορούν να αναπτύξουν την μαγειρική τους αντίληψη , για τη δημιουργία νόστιμου φαγητού για τη ψυχή.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
- PACCHERI ALLA GENOVESE.
- ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ 40 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ.
- ΣΑΛΑΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΠΙΑΖ .
- ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ .
- ΣΟΥΠΑ CAPPUCINO AΠΟ ΑΓΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΡΟΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ.
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808043











