Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασητέχνες.
Περουβιανή Κουζίνα με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και πιο εκπλεπτυσμένες στον κόσμο. Είναι η αντανάκλαση των τριων κύριων γεωγραφικών ζωνών της, των ακτών, τα υψιπέδων των Άνδεων και της ζούγκλας και η ενσωμάτωση επιρροών από διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς.
Τα υλικά και η προετοιμασία της περουβιανής κουζίνας είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας και του πολιτισμού της χώρας και παρότι η φήμη της, οι σπόροι κινόα και τα Pisco sour κοκτέιλ έχουν ταξιδέψει παντού στον κόσμο, οι καλύτερες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του Περού βρίσκονται ακόμα στην πατρίδα τους.
Παρακολουθήστε το σεμινάριο Περουβιανής Κουζίνας, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση κι ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Συνταγές:
- *Σεβίτσε λαβράκι με γάλα τίγρη
- *Aj ide gallina
- *Anticuchos
- *Causa
- *Πουτίνγκα κινόα
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806671