Σεμινάρια Business 2 Business

Σεμινάρια Business 2 Business

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ISO 22000:2018 (HACCP)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης Εσωτερικού Επιθεωρητή Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας ΤροφίμωνISO 22000:2018 (HACCP)

To ISO 22000:2005 προδιαγράφει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων τους από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.

Σε ποιους απευθύνεται;
Το ISO 22000:2018 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς (ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα) της αλυσίδας των τροφίμων και των ζωοτροφών συμπεριλαμβάνοντας τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, τους υπεργολάβους και τους προμηθευτές εξοπλισμού, συσκευασίας, καθαριστικών, υλικών συσκευασίας και άλλων υλικών που μπορεί να έλθουν σε επαφή με τα τρόφιμα ή τις ζωοτροφές.

Το ISO 22000:2018 αφορά όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων (εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κτλ), ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο τρόφιμο.
Οι εταιρείες που το εφαρμόζουν πρέπει ετήσια να διεξάγουν εσωτερική επιθεώρηση πριν την επιθεώρηση από τον Φορέα Πιστοποίησης.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αρχικά αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου, παρουσιάζονται παραδείγματα εφαρμογής σε εταιρείες (πχ ξενοδοχεία, εστίαση, catering, παραγωγής προϊόντων κτλ), ενώ στη συνέχεια αναλύεται ο Ρόλος και οι Υπευθυνότητες του Εσωτερικού Επιθεωρητή, η Προετοιμασία της Επιθεώρησης, παρουσιάζονται τεχνικές επιθεώρησης και γίνεται εξομοίωση Επιθεωρήσεων και Αναφοράς Εσωτερικής Επιθεώρησης.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι Πιστοποιημένο από τον Διαπιστευμένο (ως προς ISO 17024) Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER
Ο STAREGISTER είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης IAS (ISO/IEC 17024, A.N. PCB101) και πλήρες μέλος της αμοιβαίας αναγνώρισης (MLA) του  InternationalPersonnel Certification Association (IPC).

 

Βιογραφικό:
Ο Ιωάννης Καρβέλας είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PARATUS Europe Ltd από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2002 έως και το τέλος του 2011 ήταν στην ίδια θέση στην εταιρεία CHECK POINT. Ταυτόχρονα από το 2004 έως και σήμερα κατέχει την θέση του SalesManager για το γραφείο Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, του διαπιστευμένου Φορέα Πιστοποίησης επαγγελματιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων STAREGISTER.
Είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα του διαπιστευμένου Οργανισμού Πιστοποίησης STAREGISTER σαν QMS LeadAuditor (Αρ. Μητρώου SCP 0612), E.M.S Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07302), OHSAS Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07303), ΣύμβουλοςΣυστημάτωνΔιαχείρισης Lead Management Consultant (Αρ. Μητρώου SCP 07304) μεβάσητοπρότυπο ISO 10019:2005 καισαν Pro Olive Oil Expert (Αρ. Μητρώου SCP 12825).
Διαθέτει δε εμπειρία στον Σχεδιασμό, την Εφαρμογή και την Επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Συστημάτων Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και Συστημάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Είναι έμπειρος εισηγητής σεμιναρίων ISO 9001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Ποιότητας, Συμβούλων Συστημάτων Διαχείρισης, ISO 14000 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, OHSAS 18001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας, Διαχείρισης και επικοινωνίας Κρίσεων, Πωλήσεων και Marketing καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Ελαιόλαδο.
Έχει συνεργαστεί σαν Επικεφαλής Επιθεωρητής με τους διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης URS Mediterranean, American Certification Group (ACG), STAREGISTER και BusinessQuallity Certification (BQC).

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802063

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Ιωάννης Καρβέλας


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες. Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 07-11/10/2019. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Contemporary Vegetarian

CWC PRO MasterClass Contemporary Vegetarian Chef ΑλέξανδροςΧαραλαμπόπουλος Ο Alain Ducasse λέει ότι η αλλαγή σελίδας στη γαστρονομία για να... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Brunch & All About Eggs

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το CWC PRO Masterclass, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch ... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγές Street Food

Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγέςStreet Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής ILLUSIONS

CWC PRO MasterClass  ILLUSIONS με τον chef Στέφανο Σταμίδη Τίποτα δεν συγκρίνεται από το να ακούς τους πελάτες να σου λένε «ευχαριστούμε,... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Thai Cuisine

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Thai Cuisine Ταϊλανδέζικη κουζίνα  δια χειρός Δημήτρη Τσανανά H Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι ένα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια