Σεμινάρια Business 2 Business

Σεμινάρια Business 2 Business

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ISO 22000:2018 (HACCP)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης Εσωτερικού Επιθεωρητή Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας ΤροφίμωνISO 22000:2018 (HACCP)

To ISO 22000:2005 προδιαγράφει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων τους από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.

Σε ποιους απευθύνεται;
Το ISO 22000:2018 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς (ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα) της αλυσίδας των τροφίμων και των ζωοτροφών συμπεριλαμβάνοντας τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, τους υπεργολάβους και τους προμηθευτές εξοπλισμού, συσκευασίας, καθαριστικών, υλικών συσκευασίας και άλλων υλικών που μπορεί να έλθουν σε επαφή με τα τρόφιμα ή τις ζωοτροφές.

Το ISO 22000:2018 αφορά όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων (εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κτλ), ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο τρόφιμο.
Οι εταιρείες που το εφαρμόζουν πρέπει ετήσια να διεξάγουν εσωτερική επιθεώρηση πριν την επιθεώρηση από τον Φορέα Πιστοποίησης.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αρχικά αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου, παρουσιάζονται παραδείγματα εφαρμογής σε εταιρείες (πχ ξενοδοχεία, εστίαση, catering, παραγωγής προϊόντων κτλ), ενώ στη συνέχεια αναλύεται ο Ρόλος και οι Υπευθυνότητες του Εσωτερικού Επιθεωρητή, η Προετοιμασία της Επιθεώρησης, παρουσιάζονται τεχνικές επιθεώρησης και γίνεται εξομοίωση Επιθεωρήσεων και Αναφοράς Εσωτερικής Επιθεώρησης.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι Πιστοποιημένο από τον Διαπιστευμένο (ως προς ISO 17024) Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER
Ο STAREGISTER είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης IAS (ISO/IEC 17024, A.N. PCB101) και πλήρες μέλος της αμοιβαίας αναγνώρισης (MLA) του  InternationalPersonnel Certification Association (IPC).

 

Βιογραφικό:
Ο Ιωάννης Καρβέλας είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PARATUS Europe Ltd από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2002 έως και το τέλος του 2011 ήταν στην ίδια θέση στην εταιρεία CHECK POINT. Ταυτόχρονα από το 2004 έως και σήμερα κατέχει την θέση του SalesManager για το γραφείο Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, του διαπιστευμένου Φορέα Πιστοποίησης επαγγελματιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων STAREGISTER.
Είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα του διαπιστευμένου Οργανισμού Πιστοποίησης STAREGISTER σαν QMS LeadAuditor (Αρ. Μητρώου SCP 0612), E.M.S Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07302), OHSAS Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07303), ΣύμβουλοςΣυστημάτωνΔιαχείρισης Lead Management Consultant (Αρ. Μητρώου SCP 07304) μεβάσητοπρότυπο ISO 10019:2005 καισαν Pro Olive Oil Expert (Αρ. Μητρώου SCP 12825).
Διαθέτει δε εμπειρία στον Σχεδιασμό, την Εφαρμογή και την Επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Συστημάτων Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και Συστημάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Είναι έμπειρος εισηγητής σεμιναρίων ISO 9001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Ποιότητας, Συμβούλων Συστημάτων Διαχείρισης, ISO 14000 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, OHSAS 18001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας, Διαχείρισης και επικοινωνίας Κρίσεων, Πωλήσεων και Marketing καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Ελαιόλαδο.
Έχει συνεργαστεί σαν Επικεφαλής Επιθεωρητής με τους διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης URS Mediterranean, American Certification Group (ACG), STAREGISTER και BusinessQuallity Certification (BQC).

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806356

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Ιωάννης Καρβέλας

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us