Σεμινάρια Business 2 Business

Σεμινάρια Business 2 Business

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ISO 22000:2018 (HACCP)

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης Εσωτερικού Επιθεωρητή Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας ΤροφίμωνISO 22000:2018 (HACCP)

To ISO 22000:2005 προδιαγράφει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων τους από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.

Σε ποιους απευθύνεται;
Το ISO 22000:2018 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς (ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα) της αλυσίδας των τροφίμων και των ζωοτροφών συμπεριλαμβάνοντας τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, τους υπεργολάβους και τους προμηθευτές εξοπλισμού, συσκευασίας, καθαριστικών, υλικών συσκευασίας και άλλων υλικών που μπορεί να έλθουν σε επαφή με τα τρόφιμα ή τις ζωοτροφές.

Το ISO 22000:2018 αφορά όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων (εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες τροφίμων, κτλ), ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο τρόφιμο.
Οι εταιρείες που το εφαρμόζουν πρέπει ετήσια να διεξάγουν εσωτερική επιθεώρηση πριν την επιθεώρηση από τον Φορέα Πιστοποίησης.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αρχικά αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου, παρουσιάζονται παραδείγματα εφαρμογής σε εταιρείες (πχ ξενοδοχεία, εστίαση, catering, παραγωγής προϊόντων κτλ), ενώ στη συνέχεια αναλύεται ο Ρόλος και οι Υπευθυνότητες του Εσωτερικού Επιθεωρητή, η Προετοιμασία της Επιθεώρησης, παρουσιάζονται τεχνικές επιθεώρησης και γίνεται εξομοίωση Επιθεωρήσεων και Αναφοράς Εσωτερικής Επιθεώρησης.

Το ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι Πιστοποιημένο από τον Διαπιστευμένο (ως προς ISO 17024) Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER
Ο STAREGISTER είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης IAS (ISO/IEC 17024, A.N. PCB101) και πλήρες μέλος της αμοιβαίας αναγνώρισης (MLA) του  InternationalPersonnel Certification Association (IPC).

 

Βιογραφικό:
Ο Ιωάννης Καρβέλας είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας PARATUS Europe Ltd από τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2002 έως και το τέλος του 2011 ήταν στην ίδια θέση στην εταιρεία CHECK POINT. Ταυτόχρονα από το 2004 έως και σήμερα κατέχει την θέση του SalesManager για το γραφείο Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, του διαπιστευμένου Φορέα Πιστοποίησης επαγγελματιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων STAREGISTER.
Είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα του διαπιστευμένου Οργανισμού Πιστοποίησης STAREGISTER σαν QMS LeadAuditor (Αρ. Μητρώου SCP 0612), E.M.S Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07302), OHSAS Lead Auditor (Αρ. Μητρώου SCP 07303), ΣύμβουλοςΣυστημάτωνΔιαχείρισης Lead Management Consultant (Αρ. Μητρώου SCP 07304) μεβάσητοπρότυπο ISO 10019:2005 καισαν Pro Olive Oil Expert (Αρ. Μητρώου SCP 12825).
Διαθέτει δε εμπειρία στον Σχεδιασμό, την Εφαρμογή και την Επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Συστημάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Συστημάτων Υγείας και Ασφάλειας στους χώρους εργασίας και Συστημάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Είναι έμπειρος εισηγητής σεμιναρίων ISO 9001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Ποιότητας, Συμβούλων Συστημάτων Διαχείρισης, ISO 14000 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, OHSAS 18001 Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας, Διαχείρισης και επικοινωνίας Κρίσεων, Πωλήσεων και Marketing καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το Ελαιόλαδο.
Έχει συνεργαστεί σαν Επικεφαλής Επιθεωρητής με τους διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης URS Mediterranean, American Certification Group (ACG), STAREGISTER και BusinessQuallity Certification (BQC).

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802993

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Ιωάννης Καρβέλας

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για τέλεια... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στο  HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Handson ,Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου 100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -HANDSON ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On 100%  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ CHEF ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΟΡΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ / 40... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΑΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 2-6/11/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια