Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργικές συνταγές Κρεατοφαγίας

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργικές συνταγές Κρεατοφαγίας!
Τεχνίκες, επεξεργάσια κρεάτων,μαρινάδες, συνοδευτικά, dips & tips
Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας, βασισμένη στα κρεατικά .
Ο Γιάννης Μαρινόπουλος κατάγεται από το νησί της Θάσου και κατέχει προϋπηρεσία 21 χρόνων στο κλάδο της μαγειρικής. Στο παρελθόν έχει υπάρξει στο Βερολίνο Α΄ εισηγητής σε σεμινάρια με βασικό θέμα την μοντέρνα Ελληνική κουζίνα και μεσογειακή διατροφή.
Έχει συνεργαστεί για 4 χρόνια με τον Σωτήρη Ευαγγέλου και πλέον είναι Executive Chef του ομίλου Xenios Gate στα ξενοδοχεία Αlexandra Golden Boutique Hotel-adult only & A for art Design Hotel. Συμμετέχει σε consulting εστιατορίων στο νησί της Θάσου και αποτελεί βασικό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος από το 2016.
Οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν από τα πιάτα του Chef και τις τεχνικές του και θα μπορέσουν να αναδείξουν δικές τους ιδέες στα εστιατόρια που εργάζονται.
5 ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ!
- Παντσέτα χοίρου στην άλμη, καπνιστή και ψημένη με πευκόμελο Θάσου και κρούστα παρμεζάνας!
- Μοσχαρίσιο φιλέτο ‘’carpaccio’’!H αυθεντική συνταγή!
- Raviolonne με μάγουλο μόσχου, αφρό από γραβιέρα Νάξου και γαλάκτωμα καπνιστής μελιτζάνας
- Κοκκοράκι “Abufera”,με ανιολότι πεκορίνο ρομάνο & βασιλικό, αχλάδι“braize” και σύκο.
- Σιδηρόδρομος μόσχου S.V “pressed”,ραγού άγριων μανιταριών ντουέτο με φύλλο wonton και dyxel μανιταριών στη δική τους gravy sauce.
ΤEXNIKΕΣ
- Σίτεμα & συντήρηση σε άλμη (αρχέγωνη παράδοση)
- Mαρινάδες
- Kάπνισμα κρεάτων με φυσικά υλικά
- Δέσιμο και φορμάρισμα κρεάτων.(τεχνική κλασικής κουζίνας)
- Οι κρούστες & παρασκευή ζύμη ραβιόλι, ανιολότι
- Dips κρέατων (συνταγή & συνδυασμοί)
- Gravy sauce
- Αrose
- Μικρά μυστικά, συνδυασμοί και παρουσίαση.
- Ο σημαντικός ρόλος τον λαχανικών στην κρεατοφαγία από την αρχαιότητα έως σήμερα.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803690
1
Γιάννης Μαρινόπουλος
No