MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Brunch All About Eggs MasterClass

Σεμινάριο Μαγειρικής Brunch All About Eggs MasterClass

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS

Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch στην Αθήνα τα τελευταία 9 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από όλο τον κόσμο.

Το Brunch, 10 χρόνια μετά από τα πρώτα βήματά του στο κοινό της Αθήνας, έχει εξαπλωθεί πλέον τόσο πολύ, που εστιατόρια αφιερώνουν ολόκληρο το μενού τους σε αυτή την κατηγορία. Με τις συνταγές που θα δούμε μαζί, όχι μόνο θα τελειοποιήσετε τις τεχνικές σας γνώσεις για το σωστό μαγείρεμα των αβγών, θα μπορέσετε να στήσετε ένα πλήρες μενού Brunch άκρως ανταγωνιστικό.

Αναλυτικά οι συνταγές που θα δούμε

- Εggs Benedict
- Eggs Benedict Royale
- Eggs Florentine

Και οι Τεχνικές

- Αβγά Ποσέ
- Αβγό στους 63οC
- Αβγό στους 75οC
- Hollandaise Sauce με την κλασική τεχνική
- Ηollandaise Sauce Sous Vide
- Hollandaise με ολόκληρα αβγά
- English Muffins>

Το πιο διάσημο πιάτο που σερβίρεται στο brunch. Θα δούμε από την αρχή τη ζύμη και το σωστό ψήσιμο για τα English Muffins, το μυστικό για μια σταθερά πετυχημένη Hollandaise, ενώ θα δοκιμάσουμε 3 τεχνικές για ποσάρισμα αβγών, η μία εκ των οποίων είναι το περιβόητο αβγό των 63οC. Θα μιλήσουμε και για τις παραλλαγές του πιάτου με καπνιστό ζαμπόν, Royal με καππνιστό σολομό και Florentine με σπανάκι saute.

Pancakes γλυκά και αλμυρά

- Pancakes με αυθεντικό Maple Syrup και βούτυρο
- Pancakes με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού και κόκκινα φρούτα
- Pancakes με Crispy Bacon, τηγανητό αβγό και Maple Syrup

Τεχνικές

- Αβγά τηγανητά (sunny side up)
- Αβγά over easy
- Αβγά Scrambled
- Αβγά Scrambled από Ciphon
- Χειροποίητη πραλίνα Φουντουκιού

Θα δείξουμε το μίγμα αλλά και το σωστό ψήσιμο για τα pancakes. Θα φτιάξουμε τη δική μας πραλίνα φουντουκιού και θα δοκιμάσουμε διάφορους συνδυασμούς για γλυκό ή αλμυρό αποτέλεσμα.

Belgian Waffles γλυκές και αλμυρές

- Waffles με άχνη ζάχαρη και κόκκινα φρούτα
- Waffles με crispy buttermilk fried chicken, bacon και maple syrup

Τεχνικές
- Buttermilk Fried Chicken

Θα δείξουμε το μίγμα, αλλά και το σωστό ψήσιμο για waffles και 2 γνωστούς τρόπους σερβιρίσματος, έναν κλασικό με την άχνη ζάχαρη και ένα διαβόητο, αγαπημένο στον αμερικανικό Νότο με τραγανό τηγανητό κοτόπουλο, bacon και σιρόπι σφενδάμου.

Cured Egg Yolks

Κάνουμε cure σε κρόκους αβγών με μία ιδιαίτερη συνταγή και μιλάμε για τη χρήση τους.

Shakshuka

Τεχνικές
-Αβγά ποσέ σε σάλτσα τομάτας

Το κατεξοχήν ανατολίτικο πιάτο για πρωινό, που προετοιμάζεται με μία πικάντικη σάλτσα τομάτας αρωματισμένη με harissa και Ras El Hanout (ο βασιλιάς των μπαχαρικών) και τελειώνει με λιωμένο κατσικίσιο τυρί και φρέσκο κόλιανδρο.

Ομελέτες

  1. Η τέλεια γαλλική ομελέτα ( στυλ Jacques Pepin)
  2. Omelette Farcie (Η γεμιστή ομελέτα του Daniel Boulud)
  3. Βραστή Ομελέτα

Από την τέλεια γαλλική ομελέτα που μας παρουσίασε ο Jacques Pepin, στη διάσημη γεμιστή ομελέτα του Daniel Boulud και την ανατρεπτική βραστή ομελέτα που αξίζει να δοκιμάσετε

Spanish Tortilla

H πιο απλή συνταγή, ουσιαστικά για ομελέτα με πατάτες και κρεμμύδια, μετατρέπεται σε ένα μαγικό και ιδιαίτερο πιάτο για όσους το έχουν δοκιμάσει, αν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα και με τα κατάλληλα υλικά.

Χειροποίητα Bagel

Φτιάχνουμε βήμα βήμα τα δικά μας bagel και τα δοκιμάζουμε με διάφορους συνδυασμούς, αλλά κυρίως με την πιο διάσημη συνταγή από τη Νέα Υόρκη, Bagel N Lox με τυρί κρέμα και καπνιστό σολομό.

Meatloaf Burger

To πιο εναλλακτικό Burger που ταιριάζει απόλυτα στην ελληνική κουλτούρα, συνδυάζει ένα ρολό κιμά με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, γεμιστό με μια πολύχρωμη ομελέτα που κόβεται σε φέτες και κλείνεται σε αφράτο ψωμάκι brioche.

Αcai Bowl

Top food trend των τελευταίων ετών, βρίσκει πλέον θέση στα μενού Brunch πρωταγωνιστώντας δυναμικά στην κατηγορία healthy.

Peanut Butter Cookies

Κάθε μενού Brunch έχει τα ‘δικά του’ cookies και τα συγκεκριμένα με το φυστικοβούτυρο πάντα εντυπωσιάζουν.

Cinnamon Rolls

Αφράτα και φρεσκοψημένα, ακροβατούν ανάμεσα σε επιδόρπιο ή γεύμα από μόνα τους και είναι το καλύτερο συνοδευτικό σε ένα Brunch menu.

Γρήγορος Cold Brew Καφές


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Brunch All About Eggs MasterClass >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803108

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής CWC PRO MasterClass Hands-on Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 02-06/10/2023 Ταχύρυθμο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass David Vidal Plated Desserts - Verrines

Plated Desserts &  Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σύγχρονες Μαγειρικές τεχνικές και παρουσιάσεις μέσα από το πρίσμα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO MasterClass «Σύγχρονες Μαγειρικές τεχνικές και παρουσιάσεις μέσα από το πρίσμα του  Αλέξανδρου Τσιοτίνη» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής MODERN LEBANESE CUISINE - ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

CWC PRO MasterClass MODERN LEBANESE CUISINE/ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Chef JOE BARZA Στο CWC PRO MasterClass ο διάσημος Λιβανέζος celebrity chef Joe Barza  θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα  του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoseire

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο MOLECULAR GASTRONOMY ADVANCED CULINARY TECHNIQUES and TEXTURES

CWC PRO MasterClass 2 DAYS MOLECULAR GASTRONOMY-ADVANCED CULINARY TECHNIQUES & TEXTURES Chef Instructor Martin Lippo Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us