Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SIPHON &FLUID GEL

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Street Food, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση επάνω στις νέες τάσεις της γαστρονομίας δημιουργούμε συνταγές με siphon και fluid gel έτσι ώστε να προσθέσουμε στα πιάτα μας διαφορετικές υφές εντάσεις και οξύτητες
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808713
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No