HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης
Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα
Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα παρουσιάσει σύγχρονες τεχνικές& υφές σε πιάτα με πρωτεΐνες της νέας δημιουργικής Ελληνικής Κουζίνας
Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα μπορέσουν να μάθουν τεχνικές υφές που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στα μενού τους και θα κατανοήσουν τις βασικές αρχές της δημιουργικής Ελληνικής κουζίνας από τα χέρια του head chef της CWC PRO
Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα
Μοσχαρίσια ουρά
Κρέμα πατάτας, αποξηραμένος κρόκος, φρέσκια τρούφα
Τεχνικές
Ζεστός αφρός/αποξηραμένος κρόκος/κλασσικό μπρεζέ
Αρνάκι φρικασέ
Μαρούλι, αβγολέμονο, λαχανικά
Τεχνικές
Αφρός αβγολέμονο/κλασσικό ψητό/μπαλοτίνα
Χοιρινά μάγουλα
λάχανο τουρσί, καπνιστή πάπρικα, πουρές κρεμμύδι, πράσινο μήλο
Τεχνικές
τουρσί/πουρές/κλασσικό μπρεζέ
Κουνέλι στιφάδο
Κρεμμύδια τουρσί, ντοματίνια κονφί
Τεχνικές
Τουρσί/κονφί/τηγανιτό κουνέλι
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807036
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No