MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

CWC PRO MasterClass  Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά και μια τεράστια βιομηχανία που αναπτύσσεται κι εξελίσσεται ραγδαία παγκοσμίως, καθώς όλες οι χώρες έχουν το δικό τους, ενώ συνεχίζει να δελεάζει τους περαστικούς στους δρόμους μικρών και μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο.

Στο CWC PRO MasterClass Street Food, o chef Βασίλης Σπόρος του MAMA ROUX και συνιδιοκτήτης του PO BOYS που αναγνωρίζετε ως πρωτοπόρος στην κατηγορία αυτή, θα μας μοιραστεί τα μυστικά του για να δημιουργούμε νόστιμες και ελκυστικές προτάσεις για μενού επιχειρήσεων εστίασης και όχι μόνο

STREET FOOD ( οι πιο διάσημες συνταγές street food στον κόσμο )

 

- Dumplings από την Κίνα

(2 διαφορετικές γεμίσεις, μία με χοιρινό και μία με tofu και λαχανικά)

- Yakitori από την Ιαπωνία

(διάφορες κοπές από κοτόπουλο και τα εντόσθιά του, χοιρινή πανσέτα και μανιτάρια shiitake με katsuobushi)

- Pho από το Βιετνάμ

(σούπα με noodles ρυζιού και λαχανικά, με πλούσιο ζωμό από βοδινή ουρά, και carpaccio από μοσχαρίσιο κόντρα φιλέτο)

- Tacos και Enchiladas από το Μεξικό

(μαλακές τορτίγιες από καλαμπόκι  -Cachete (βοδινά σιγομαγειρεμένα μάγουλα σε πικάντικη σάλτσα) και Al Pastor, με κοτόπουλο ψητό, ανανά και κάκτο.

- Ceviche από το Περού

(λαυράκι, γαρίδες και leche de tigre)

- Curry από την Tαυλάνδη

(curry με κοτόπουλο, γάλα καρύδας και χειροποίητες πάστες curry και sticky rice)

- Hot Dog από τα food carts της Νέας Υόρκης

(φτιάχνουμε τις δικές μας πίκλες κρεμμυδιού και relish μουστάρδας)

- Gua Bao από την Ταιβάν

(ψωμάκια ατμού με σιγοψημένη χοιρινή πανσέτα, φυστίκια, ζάχαρη και hoisin sauce)

- Churros

Iσπανικής καταγωγής τραγανοί λουκουμάδες με πραλίνα φουντουκιού


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802412

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια