MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH - ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH - TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH - ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH - TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ

BRUNCH
ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH ,TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ

CWC PRO MasterClass ✔ Νέο σεμινάριο.

Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από όλο τον κόσμο.

Το Brunch, 10 χρόνια μετά από τα πρώτα βήματά του στο κοινό της Αθήνας, έχει εξαπλωθεί πλέον τόσο πολύ, που εστιατόρια αφιερώνουν ολόκληρο το μενού τους σε αυτή την κατηγορία. Με τις συνταγές που θα δούμε μαζί, όχι μόνο θα τελειοποιήσετε τις τεχνικές σας γνώσεις για το σωστό μαγείρεμα των αβγών, θα μπορέσετε να στήσετε ένα πλήρες μενού Brunch άκρως ανταγωνιστικό.

Bonus, οι must συνταγές γλυκών, αλλά και Smoothies για να ολοκληρώσουν το μενού σας.

Αναλυτικά οι συνταγές  που θα δούμε

- Εggs Benedict
- Eggs Benedict Royale
- Eggs Florentine

Και οι Τεχνικές

- Αβγά Ποσέ
- Αβγό στους 63οC
- Αβγό στους 75οC
- Hollandaise Sauce με την κλασική τεχνική
- Ηollandaise Sauce Sous Vide
- Hollandaise με ολόκληρα αβγά
- English Muffins

Το πιο διάσημο πιάτο που σερβίρεται στο brunch. Θα δούμε από την αρχή τη ζύμη και το σωστό ψήσιμο για τα English Muffins, το μυστικό για μια σταθερά πετυχημένη Hollandaise, ενώ θα δοκιμάσουμε 3 τεχνικές για ποσάρισμα αβγών, η μία εκ των οποίων είναι το περιβόητο αβγό των 63οC. Θα μιλήσουμε και για τις παραλλαγές του πιάτου με καπνιστό ζαμπόν, Royal με καππνιστό σολομό και Florentine με σπανάκι saute.

Pancakes γλυκά και αλμυρά

- Pancakes με αυθεντικό Maple Syrup και βούτυρο
- Pancakes με χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού και κόκκινα φρούτα
- Pancakes με Crispy Bacon, τηγανητό αβγό και Maple Syrup

Τεχνικές

- Αβγά τηγανητά (sunny side up)
- Αβγά over easy
- Αβγά Scrambled
- Αβγά Scrambled από Ciphon
- Χειροποίητη πραλίνα Φουντουκιού

Θα δείξουμε το μίγμα αλλά και το σωστό ψήσιμο για τα pancakes. Θα φτιάξουμε τη δική μας πραλίνα φουντουκιού και θα δοκιμάσουμε διάφορους συνδυασμούς για γλυκό ή αλμυρό αποτέλεσμα.

Belgian Waffles γλυκές και αλμυρές

- Waffles με άχνη ζάχαρη και κόκκινα φρούτα
- Waffles με crispy buttermilk fried chicken, bacon και maple syrup

Τεχνικές
- Buttermilk Fried Chicken

Θα δείξουμε το μίγμα, αλλά και το σωστό ψήσιμο για waffles και 2 γνωστούς τρόπους σερβιρίσματος, έναν κλασικό με την άχνη ζάχαρη και ένα διαβόητο, αγαπημένο στον αμερικανικό Νότο με τραγανό τηγανητό κοτόπουλο, bacon και σιρόπι σφενδάμου.

Frittata

Μία πολυεπίπεδη ομελέτα που ξεκινάει σε μαντεμένιο τηγάνι και τελειώνει στο φούρνο με αμέτρητους συνδυασμούς υλικών.

Ομελέτες

  1. Η τέλεια γαλλική ομελέτα ( στυλ Jacques Pepin)
  2. Omelette Farcie (Η γεμιστή ομελέτα του Daniel Boulud)

Από την τέλεια γαλλική ομελέτα που μας παρουσίασε ο Jacques Pepin, στη διάσημη γεμιστή ομελέτα του Daniel Boulud.

Meatloaf Burger

To πιο εναλλακτικό Burger που ταιριάζει απόλυτα στην ελληνική κουλτούρα, συνδυάζει ένα ρολό κιμά με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, γεμιστό με μια πολύχρωμη ομελέτα που κόβεται σε φέτες και κλείνεται σε αφράτο ψωμάκι brioche.

 

Αcai Bowl

Top food trend των τελευταίων ετών, βρίσκει πλέον θέση στα μενού Brunch πρωταγωνιστώντας δυναμικά στην κατηγορία healthy.

Breakfast Burrito

Aν το Brunch ήταν street food, τότε θα ήταν το breakfast burrito, τυλιγμένο σε μία τορτίγια που καταναλώνεται άνετα στο χέρι.

Classic French Toast

Top Ένα κλασικό σωστά εκτελεσμένο French Toast αλλά και οι παραλλαγές του δεν γίνεται να λείπουν από ένα μενού Brunch

DESSERTS

Peanut Butter Cookies

Κάθε μενού Brunch έχει τα ‘δικά του’ cookies και τα συγκεκριμένα με το φυστικοβούτυρο πάντα εντυπωσιάζουν.

Cinnamon Rolls

Αφράτα και φρεσκοψημένα, ακροβατούν ανάμεσα σε επιδόρπιο ή γεύμα από μόνα τους και είναι το καλύτερο συνοδευτικό σε ένα Brunch menu.

Banana Bread

Αν και δεν θεωρείται επιδόρπιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς συνδυασμούς και είναι πεντανόστιμο.

Donuts

Δεν χρειάζεται περιγραφή,  το απόλυτο επιδόρπιο ειδικά για τους μικρούς μας φίλους

SMOOTHIES

Avocado Smoothie
(χωρίς γαλακτοκομικά προιόντα)

Mango Smoothie

Orange Almond Butter Smoothie



To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH - ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH - TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802900

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWCPRO Masterclass  Με τον Chef  Άγγελο Ριμάδη ✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο Masterclass... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Γιώργος Δόσπρας... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο Chef Γιώργος Σαμοΐλης Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα  του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου

CWC PRO MasterClass  Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά  του Γιάννη Μαρινόπουλου. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoseire

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος

CWC PRO Master class Chef Θάνος Φέσκος, 2** Michelin Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά” Για τους σεφ, τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Story of an Irreducible Chef Diego Guerrero

CWC PRO Master class "Story of an Irreducible" Chef Diego Guerrero "Story of an Irreducible" Το CWC PRO Master Class σας συστήνει τον Chef Diego Guerrero, από την Μαδρίτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο MOLECULAR GASTRONOMY ADVANCED CULINARY TECHNIQUES and TEXTURES

CWC PRO MasterClass 2 DAYS MOLECULAR GASTRONOMY-ADVANCED CULINARY TECHNIQUES & TEXTURES Chef Instructor Martin Lippo Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us