Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
CWC PRO MasterClass με τον Γάλλο Pastry Chef Aymeric Bredelle

CWC PRO MasterClass μετονΓάλλο Pastry Chef Aymeric Bredelle
<< Ζαχαρόπαστα HANDS-ON >>
Οι συμμετέχοντες στο Hands-on MasterClass θα έχουν το δικό τους χώρο θα μάθουν να κάνουν γαμήλια τούρτα με Ζαχαρόπαστα όπως και διάφορες παραλλαγές.
O Γάλλος Pastry Chef Aymeric Bredelle Executive Pastry Chefχαρακτηρίζεται για το μεγάλο ταλέντο του και την αγάπη του για την Ζαχαροπλαστική, καθώς και για τις ευφάνταστες δημιουργίες του με Ζαχαρόπαστα.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα
Θεματολογία :
- Πώς να καλύψουμε μια γαμήλια τούρτα με ζαχαρόπαστα.
- Δημιουργία 3 διαφορετικών ειδών λουλουδιών, πεόνια, τριαντάφυλλο και ορχιδέα.
- Plastic chocolate work, πρόκειται για εύγευστη, ευπροσάρμοστη πάστα σοκολάτας που χρησιμοποιείται στη διακόσμηση της τούρτας με ποικίλους τρόπους όπως για παράδειγμα τη κατασκευή εντυπωσιακών φιόγκων, κορδέλας κλπ.
- Pastillage, από τις λιγότερο γνωστές τεχνικές, υλικό παρόμοιο με τη ζαχαρόπαστα που φορμαρίζεται όμως γρήγορα και έχει πολύ σκληρή υφή. Λόγω της άκαμπτης υφής του δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επικάλυψη, είναι όμως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο για τη δημιουργία τραγανών, καθαρών στοιχείων που δεν θα χάσουν το σχήμα τους και δεν θα αλλοιωθούν επάνω στη τούρτα.
- Θα εξερευνήσουμε τη τεχνική αυτή από κάθε γωνία, όπως τι είναι, που και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν την Τούρτα και το έντυπο με τις οδηγίες-συνταγές και την βεβαίωση παρακολούθησης
4,5 ώρες
CV: O Aymeric Bredelle Executive Pastry Chef έχει συνεργαστεί με επιχειρήσεις υψηλού επίπεδου και είναι παράλληλα ο βασικός εκπαιδευτής της CWC PRO Instructor Executive Pastry Chef
Executive Pastry Chef for Pastry Boutiques and Restaurant
Consulting in Chalkidiki, Thessalonique. Greece
L’Orangerie Panorama Thessaloniki (gourmet restaurant)
Executive Pastry Chef: Molecular cooking, Plated dessert, Master pieces, Breads and Viennoiseries, Special events cooking …
Amanyara Resort & Villas, Providencial, Turks & Caicos Island.
Executive Pastry Chef.
Plated dessert, Master pieces, Breads and Viennoiseries, Special events …Danai Beach Resort & Villas, Chalkidiki, Greece
Pastry Chef. Special chocolate and sugar showpieces. Gastronomic and
Gourmet restaurant.
C. LEROY Group (christophe-leroy.com), Saint Tropez, France
Pastry Chef catering up to 800 covers per day for C. Leroy’s upscale restaurants and events (Cannes Festival, Nuit Blanche).
Relais & Châteaux Le Pralong, Courchevel, et Castel Novel, Varetz, ★★★★ luxe
Pastry Chef at France’s top winter resort. Catering for the hotel’s restaurant and VIP events, creating special showpieces.
Cruise ship Insignia, Oceania Cruises ★★★★ luxe
Head Pastry catering 400 covers per day for the ship’s top restaurant.
Châteaux et Hôtels de France Golf Hôtel Valescure, Saint Raphaël, France ★★★★
Pastry Chef at one of France’s oldest golf resort, on the French Riviera.
Riverside Hotel (Cambridge, UK), Hôtel Mercure (Chamonix and La Réunion, France), La Voile d’Or (Saint-Jean Cap Ferrat, France).
Education
Lycée Hôtelier Paul Valery, Menton, France
Baccalauréat Professionnel de Cuisine M. Charles Ceva, Meilleur Ouvrier de France, Saint Laurent, France
Completed program in sugar work artistry and pastry’s; ENSP Yssingeaux , stages, Saint Etienne, FRANCE. M. Charles Ceva, Meilleur Ouvrier de France, Saint Laurent, France
Completed program in sugar work artistry and, Saint Etienne, FRANCE.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809894
1
Aymeric Bredelle
No