Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο  demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “Antonio Bachour’s Petit gateaux and Entremets“.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού και το Portfolio τους ,ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.


Ο Antonio Bachour μεγάλωσε στο Πουέρτο Ρίκο και λάτρεψε τη ζαχαροπλαστική από τη νεαρή ηλικία, καθώς πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του. Αφιέρωσε τα πρώτα χρόνια του για να βελτιώσει τις δεξιότητές του στο Πουέρτο Ρίκο ως ζαχαροπλάστης στο Sand Hotel and Casino και στο West in Rio Mar. Αναζητώντας ένα νέο μέρος για να συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία, το 2001 πήγε στις ΗΠΑ στο Miami Beach όπου δούλεψε ως αρχιζαχαροπλάστης στο εστιατόριο Talula.  Μετά από λίγο καιρό, έφτιαχνε ιταλικές λιχουδιές στο Devito South Beach και στο Scarpetta στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι.


Το 2009 η KNR Food Concepts ζήτησε από τον Bachour να μπει στην ομάδα τουWSouth Beach Hotel. Λίγο αργότερα, ανέλαβε όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής στο ξενοδοχείο The Trump Soho και στα εστιατόριά του. Τον Απρίλιο 2011 ο Bachour εκπαιδεύτηκε στη Γαλλία με τον γνωστό σεφ Philippe Givre στο L’ Εcole Valrhona. Το ίδιο έτος επιλέχθηκε ως ένας από τους «Τοπ 10 ζαχαροπλάστες» στην Αμερική, ενώ το 2011ήταν φιναλίστ στον Διεθνή Διαγωνισμό Σεφ Ζαχαροπλαστικής (InternationalChefCongressPastryCompetition).


Η τοπική και διεθνής φήμη του Bachour εδραιώθηκε κατά τη θητεία του στο BalHarbourSt. Regisόπου ήταν αρχιζαχαροπλάστης από το 2011 έως το 2016.
Το 2012 το Johnson and Wales University τον επέλεξε για το βραβείο Zestως Καινοτόμο Αρτοποιό και Ζαχαροπλάστη.


Τα πολύ δημιουργικά επιδόρπιά του έχουν δημοσιευτεί σε πολυάριθμα περιοδικά ζαχαροπλαστικής όπως So Good Magazine, Dulcypas, Saber y Sabor (Ισπανία), Starchefs (The Architecture of New York), Gourmet Magazine, Dessert Professional, Pastry Art & Design και National Culinary Review (Magazine of the American Culinary Federation).


Το 2018 ο Antonio έλαβε το βραβείο του Καλύτερου Ζαχαροπλάστη από τον οργανισμό  Best Chefs Awards, την ηγετική πλατφόρμα βραβείων μαγειρικής στον κόσμο.


Ο Antonio εξέδωσε τέσσερα βιβλία με τους εξής τίτλους: Bachour, Bachour Simply Beautiful, Bachour Chocolate και Bachour The Baker.
Πέρασε τα τελευταία χρόνια από όταν έφυγε από το St. Regis,  διδάσκοντας ζαχαροπλαστική σε όλο τον κόσμο και δουλεύει στο δικό του μαγαζί που άνοιξε στο Coral Gables την άνοιξη 2019.


Συνταγές του σεμιναρίου:
Antonio Bachour’s petit gateaux and Entremets

  • Choux Biscuit with Berries
  • Dulce Pressed samble
  • Gianduja entremet
  • Tropical entremet
  • Exotic Pressed sable
  • Creme Fraiche Cheesecake
  • Banana Brownie
  • Berries Chocolate entremets

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.


✔Κατά την διάρκεια του τριήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα


✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Antonio Bachour


Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης  CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES  του Σεμιναρίου: Antonio Bachour’s Petit gateaux and Entremets “ καθώς και το έντυπο υλικό του με τις συνταγές.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef Studies welcomes Antonio Bachour, one of the most famous Pastry Chefs in the world for a three-day demonstration Masterclass, where he will share “his secrets and techniques” and he will present “Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets“.

The participants will have the chance to gain knowledge and learn high-standard techniques that stand out for their aesthetics. In this way, they will renew and enrich their menus and their portfolio and they will broaden their horizons in the world of contemporary and modern confectionery which becomes more and more demanding day by day.


Antonio Bachour grew up in Puerto Rico and he loved confectionery at a very young age as he spent his childhood in the family-run bakery. He dedicated the first few years to honing his skills in Puerto Rico as a pastry cook in the Sand Hotel and Casino and in West in Rio Mar. Looking for a new place to continue growing professionally, in 2001 he went to the USA, to Miami Beach, where he worked as an executive pastry chef at the restaurant Talula. Soon he was making Italian delicacies at Devito South Beach and at Scarpetta in New York and Miami.


In 2009 KNR Food Concepts asked Bachour to become part of the team at the W South Beach Hotel. Later on, he took over responsibility for all types of pastries at the hotel The Trump Soho and its restaurants. In April 2011, Bachour trained in France with the famous chef Philippe Givre at L’ Ecole Valrhona. The same year he was selected as one of the Top 10 Pastry Chefs in America, while in 2011 he was a finalist in the International Chef Congress Pastry Competition.


Bachour’s local and international fame was cemented during his tenure at the Bal Harbour St. Regis where he was executive pastry chef from 2011 to 2016.
In 2012 Johnson and Wales University selected him for the Zest award for Baking and Pastry Innovator.


His creative desserts have featured in numerous pastry publications such as So Good Magazine, Dulcypas, Saber y Sabor (Spain), Starchefs (The Architecture of New York), Gourmet Magazine, Dessert Professional, Pastry Art & Design and National Culinary Review (Magazine of the American Culinary Federation).
In 2018 Antonio was awarded the Best Pastry Chef Award by the Best Chefs Awards organization, the world’s leading culinary award platform.


Antonio published four books entitled Bachour, Bachour Simply Beautiful, Bachour Chocolate and Bachour The Baker.


He spent the past few years after leaving the St. Regis teaching pastry around the world and working in his store which he opened in Coral Gables in the spring of 2019.

Seminar recipes:
“Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets”

 

  • Choux Biscuit with Berries
  • Dulce Pressed Sable
  • Gianduja Entremet
  • Tropical Entremet
  • Exotic Pressed Sable
  • Crème Fraîche Cheesecake
  • Banana Brownie
  • Berries Chocolate Entremets

 

The seminar will be held in English.
✔During the three-day demonstration seminar, there will be 3 breaks per day and the participants will be offered a light meal.


✔At the end of the seminar the participants can sample taste Antonio Bachour’s delicious creations.


CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES will give the participants a certificate of attendance for the seminar entitled "Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets”, as well as the chef’s recipes in a Recipe Manual written form.


The seminar is suitable for professional chefs - cooks, students of the culinary art, amateurs and lovers of cooking, owners and executives of HoReCa establishments.

Seminar starting time: 10:00-17:00
Monday 14th, Thuesday 15th, Wednesday 16th of March 2022

Ticket price 1100€ - Early Bird 970€



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728014829

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Antonio Bachour

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us