MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας. Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους.

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το MasterClass:
Ο chef  Νίκος Θωμάς χαρακτηριζεται για την δημιουργική του ικανότητα και τιν εξαιρετικό συνδυασμό των μεσογειακών και ελληνικών γεύσεων. Θα μοιραστεί τις καινοτόμες τεχνικές, τις μυστικές συνταγές και τη μαγειρική του φιλοσοφία, παρέχοντάς σας ανεκτίμητες γνώσεις που δεν μπορείτε να βρείτε σε βιβλία μαγειρικής.

Επεκτείνετε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα
Εξερευνώντας την FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά θα αποκτήσετε έμπνευση και νέες ιδέες που θα πυροδοτήσουν τη μαγειρική σας δημιουργικότητα. Μάθετε πώς να συνδυάζετε διαφορετικές γεύσεις και τεχνικές για να δημιουργήσετε πιάτα που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και οπτικά εντυπωσιακά.

Δικτύωση με επαγγελματίες της γαστρονομίας.
Αυτό το MasterClass παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της μαγειρικής, επαγγελματίες σεφ και σπουδαστές. Μοιραστείτε εμπειρίες, ανταλλάξτε ιδέες και δημιουργήστε ένα δίκτυο ομοϊδεατών που μοιράζονται το πάθος σας για τη μαγειρική.

Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ
Με την ολοκλήρωση του MasterClass, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ, το οποίο θα αναγνωρίζει τη συμμετοχή σας και τις νέες δεξιότητές σας. Αυτό το πιστοποιητικό θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για συνεχή μάθηση και μαγειρική αριστεία.

Master Class για την FINE BISTRONOMY
Στο master class για την Fine Bistronomyθα εντρυφήσουμε στις ιδιαιτερότητες αυτού του μοναδικού γαστρονομικού φαινομένου, εξερευνώντας την ιστορία του, την προέλευση του ονόματός του και το πώς εξελίχθηκε με τα χρόνια για να γίνει ένα διάσημο κομμάτι του γαστρονομικού κόσμου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η FINE BISTRONOMY;

Η Fine bistronomy είναι μια γαστρονομική τάση που συνδυάζει την ευχάριστη, χαλαρή ατμόσφαιρα ενός μπιστρό με την εκλεπτυσμένη, υψηλής ποιότητας κουζίνα που συναντάμε συνήθως σε χώρους υψηλής γαστρονομίας. Επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικών γευστικών εμπειριών σε ένα πιο χαλαρό και προσιτό περιβάλλον. Η έννοια αυτή αποσκοπεί στον εκδημοκρατισμό της υψηλής κουζίνας, καθιστώντας την προσιτή σε ένα ευρύτερο κοινό χωρίς την ανάγκη για επίσημους ενδυματολογικούς κώδικες ή υπέρογκες τιμές.

Ιστορία και εξέλιξη
Η έννοια της fine bistronomy ξεκίνησε στη Γαλλία στις αρχές της δεκαετίας του 1990, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου σημαντικής εξέλιξης στον γαστρονομικό κόσμο. Ήταν μια απάντηση στον άκαμπτο, συχνά εκφοβιστικό χαρακτήρα της παραδοσιακής υψηλής γαστρονομίας. Οι πρωτοπόροι σεφ προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου θα μπορούσαν να εκφράσουν τη μαγειρική τους δημιουργικότητα χωρίς τους περιορισμούς της κλασικής μορφής του εστιατορίου με αστέρια Michelin.
Μια από τις βασικές μορφές στην ανάδυση της fine bistronomy είναι ο Yves Camdeborde, ο οποίος άνοιξε το La Régalade στο Παρίσι το 1992. Ο Camdeborde, πρώην σεφ στο διάσημο Hôtel de Crillon, μετέφερε την εκπαίδευσή του στην υψηλή κουζίνα σε ένα περιβάλλον μπιστρό, προσφέροντας πιάτα υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. Η προσέγγισή του ήταν επαναστατική και κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα, εμπνέοντας και άλλους σεφ να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Προέλευση του ονόματος
Ο όρος "bistronomy" είναι ένα αρκτικόλεξο των λέξεων "bistro" και "gastronomy". Η λέξη "bistro" έχει τις ρίζες της στην παρισινή κουλτούρα, αναφερόμενη σε μικρά, χαλαρά εστιατόρια που σερβίρουν απλά, πλούσια γεύματα. Η προέλευση της ίδιας της λέξης "bistro" είναι κάπως αμφισβητούμενη, με μια θεωρία να υποστηρίζει ότι προέρχεται από τη ρωσική λέξη "быстро" (bystro), που σημαίνει "γρήγορα" και φέρεται να φώναζαν Ρώσοι στρατιώτες στο Παρίσι που απαιτούσαν γρήγορη εξυπηρέτηση. Ωστόσο, αυτή η ετυμολογία δεν είναι καθολικά αποδεκτή και ορισμένοι πιστεύουν ότι απλώς εξελίχθηκε μέσα στη γαλλική γλώσσα.
Από την άλλη πλευρά, ο όρος "γαστρονομία" αναφέρεται στην τέχνη και την επιστήμη του καλού φαγητού, ένας όρος που περιλαμβάνει τις μαγειρικές παραδόσεις, τις τεχνικές και την κουλτούρα που συνδέονται με το καλό φαγητό. Συνδυάζοντας αυτές τις δύο έννοιες, η "μπιστρονομία" υποδηλώνει μια ανάμειξη της περιστασιακής εστίασης με ένα υψηλό επίπεδο μαγειρικής αριστείας.

Η άνοδος της FINE BISTRONOMY
Η άνοδος της FINE BISTRONOMY μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες:

1.Αλλαγή των προτιμήσεων των καταναλωτών: Οι πελάτες άρχισαν να αναζητούν φαγητό υψηλής ποιότητας σε πιο χαλαρά και λιγότερο επιτηδευμένα περιβάλλοντα. Η παραδοσιακή εμπειρία της υψηλής γαστρονομίας, με τους επίσημους κώδικες ένδυσης και τα μακροσκελή γεύματα πολλών πιάτων, έγινε λιγότερο ελκυστική για ένα σύγχρονο κοινό που αναζητούσε ευελιξία και αξία.

2. Οικονομικοί παράγοντες: Η οικονομική ύφεση και οι οικονομικές κρίσεις έπαιξαν ρόλο στη στροφή προς την μπιστρονομία. Οι σεφ και οι εστιάτορες έπρεπε να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες προσφέροντας πιο προσιτές αλλά και υψηλής ποιότητας επιλογές για φαγητό.

3. Μαγειρική καινοτομία: Νέοι, ταλαντούχοι σεφ, συχνά εκπαιδευμένοι σε κουζίνες υψηλού κύρους, ήθελαν να ξεφύγουν από τους περιορισμούς της παραδοσιακής υψηλής γαστρονομίας. Επιδίωκαν να πειραματιστούν και να καινοτομήσουν σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, το οποίο επέτρεπε μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία.

4. Παγκόσμια επιρροή: Το παγκόσμιο γαστρονομικό τοπίο έχει διασυνδεθεί όλο και περισσότερο. Τεχνικές, συστατικά και ιδέες από διαφορετικούς πολιτισμούς έχουν επηρεάσει την ανάπτυξη της μπιστρονομίας, καθιστώντας την ένα ποικιλόμορφο και δυναμικό κίνημα.

Χαρακτηριστικά της FINE BISTRONOMY.
Η FINE BISTRONOMY χαρακτηρίζεται από διάφορα βασικά στοιχεία:

  1. Συστατικά υψηλής ποιότητας: Έμφαση στα φρέσκα, τοπικά προμηθευόμενα και συχνά εποχιακά συστατικά.
  2. Καινοτόμες τεχνικές: Η χρήση προηγμένων τεχνικών μαγειρέματος που συνήθως συνδέονται με την υψηλή κουζίνα.
  3. Ευκαιριακή ατμόσφαιρα: Ένα χαλαρό και ανεπίσημο περιβάλλον εστίασης.
  4. Προσιτότητα: Προσφορά γκουρμέ εμπειριών σε πιο προσιτές τιμές.
  5. Προσωπικό άγγιγμα: Οι σεφ έχουν συχνά πιο άμεση αλληλεπίδραση με τους πελάτες, δημιουργώντας μια πιο οικεία και εξατομικευμένη γευστική εμπειρία.

Η FINE BISTRONOMY αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή στον γαστρονομικό κόσμο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του παραδοσιακού fine dining και του casual bistro fare. Έχει εκδημοκρατίσει την απόλαυση της υψηλής ποιότητας κουζίνας, καθιστώντας την πιο προσιτή σε ένα ευρύτερο κοινό, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές της μαγειρικής αριστείας. Καθώς προχωράμε μπροστά, οι αρχές της FINE BISTRONOMY συνεχίζουν να εμπνέουν σεφ και εστιάτορες σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντας ότι το εξαιρετικό φαγητό μπορεί να απολαμβάνεται σε ποικίλα περιβάλλοντα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

  • ΚΑΡΑΒΙΔΑ Hollandaise με νεροκάρδαμο /βούτυρο καφέ/μαύρες φακές/αυγοτάραχο
  • ΡΑΒΙΟΛΙ Καρότο/miso/ consommé από καπνιστό χέλι /τζίντζερ
  • ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ  Παστινάκι / chutney chorizo / σέσκουλα / vinaigrette από πράσινο πιπέρι τουρσί
  • ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Πράσα σε ζύμωση/βούτυρο/βάφλα με φύκια/πατέ από συκώτι μπακαλιάρου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σπάρτη.
Στα 18 του βρέθηκε στην Αθήνα ως φοιτητής στο τμήμα Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας ενώ παράλληλα ασχολούνταν και με τη μουσική ως drummer.
Στις κουζίνες μπήκε εντελώς τυχαία το 2005 καθώς είχε ανάγκη από χρήματα και ένας φίλος του του πρότεινε θέση μάγειρα στα Hooters.

Από τότε κόλλησε κατευθείαν το μικρόβιο της κουζίνας και το 2007 αποφάσισε να κάνει μαθήματα μαγειρικής στη Le Monde.
Δύο χρόνια μετά αφοσιώθηκε 100% στην εστίαση και πέρασε από πολλές κουζίνες στην Αθήνα και σε ελληνικά νησιά.
Έχει ταξιδέψει πολύ και θεωρεί τα ταξίδια την μεγαλύτερη παρακαταθήκη στην εκπαίδευση ενός μάγειρα.

Σταθμός στη ζωή του είναι ο Δεκέμβριος του 2015 όταν άνοιξε το δικό του εστιατόριο με την τότε συνεργάτιδα και σήμερα σύζυγο του Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου.
Από τότε το Simul έχει ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την αναγνώριση του από τον Οδηγό Μισελέν ως “recommended”.
Επίσης το 2023 άνοιξε το Nido ένα νέο και δημιουργικό tapas and wine bar.
Παράλληλα τα τελευταία 7 χρόνια είναι ο F&B και culinary expert στην εκπομπή MasterChef και άλλες τηλεοπτικές παραγωγές.
Τέλος τα τελευταία 3 χρόνια είναι Executive Chef στο “Bostani” στο νησί της Σίφνου.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280426

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Νίκος Θωμάς

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής CWC PRO MasterClass Hands-on Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο BRUNCH and ALL ABOUT EGGS

CWC PRO Masterclass BRUNCH & ALL ABOUT EGGS Chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο CWC PRO Master Class, ο chef του MamaRoux και ο ChefPatron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες Chef Instructor Βασίλης Σπόρος   Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη  1* Michelin» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα


Σεμινάριο LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION

CWC PRO Masterclass BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

CWC PRO Masterclass TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος   H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη... Περισσότερα


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us