Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
CWC ΜasterClass με τον chef Γιώργο Βαγιωνά

CWC PRO ΜasterClass με τον chef Γιώργο Βαγιωνά
Fusion Μεσογειακή Κουζίνα
Ο Γιώργος Βαγιωνάς είναι ο Executive Chef του Porto Sani, με παρουσία στο χώρο της γαστρονομίας από το 1996 έχει συνεργαστεί με πολλά αξιόλογα εστιατόρια και ξενοδοχεία και χαρακτηρίζεται για την δημιουργική του ικανότητα και αγάπη για την μεσογειακή κουζίνα.
Στο ΜasterClass με θέμα Fusion Μεσογειακή Κουζίνα θα δημιουργήσει πιάτα-προτάσεις που συνθέτουν γεύσεις –πρώτες και υφές με τη δική του εκλεκτική άποψη.
Θα μας δείξει τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε πολλές συνταγές και θα δώσει συμβουλές και προτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία καλοκαιρινών μενού με απαιτήσεις.
CV :Γιώργος Βαγιωνάς Executive Chef Porto Sani
Sani Resort Artemis Restaurant /Caviar Restaurant/Sea Breeze All /Day Bar, Lagoon Sea Food Restaurant,
Tomata Restaurant - Sani Resort |/Pomegranate Restaurant St. Petersburg
Glykanisos Sea Food Restaurant /Hyatt Regency Hotel
Ambrosia A la Carte Restaurant & Banquet /B Restaurant -/Eagles Palace Hotel
Almyra A la Carte Restaurant/Kempinski Hotel
Andromeda Hotel /Nono A la Carte Restaurant & Banquet
Le Palace Hotel - Thessaloniki /Kypriotis Village Hotel - Kos /Phillipion Hotel /Candelas Restaurant
ΜasterClass Fusion Μεσογειακή Κουζίνα
Συνταγές:
- Χταπόδι με spred μελιτζάνας ,miso & dressing από τσίλι ,σουσάμι και mirin
- Χτένια με πίκλες από γογγύλια kohlrabi και σάλτσα Pernod Ricard
- Λαυράκι με υφές από μάραθο και σάλτσα beurre blanc yuzu,πορτοκάλι και τζίντζερ
- Αρνάκι backstrap με τοπιναμπουρ καφέ εσπρέσο και κροκέτα chevre
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728014169
1
Γιώργος Βαγιωνάς
No