Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Vegán street food

Vegán street food

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε απολαυστικές street food συνταγές από ολο τον κόσμο και θα μάθουμε πως να τις μετατρέψουμε σε φυτικές  (vegan)!
το ταξίδι μας θα ξεκινήσει από την Ελλάδα οπού θα κάνουμε το  παραδοσιακό μας πιτόγυρο αλλά με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους, πηγαίνουμε Αγγλία και μετατρέπουμε το fish n chips σε tofish n chips δηλαδή θα αντικαταστήσουμε το ψάρι με τόφου, πηγαίνουμε Αμερική για το πιο ζουμερό burger μανιταριών και το ταξίδι μας τελειώνει στο Μεξικό οπού θα φτιάξουμε τάκος με κιμά σόγιας
φυσικά θα μάθουμε να κάνουμε και τις φυτικές σάλτσες που θα τα συνοδεύσουν τζατζίκι, tartare sauce, μαγιονέζα, γουακαμόλε

Βιογραφικό
Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία στα περισσότερα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, (Υγεία- Οικολογία, Avocado, Yi) και σε χορτοφαγικά εστιατόρια του Λονδίνου (Organic for the people, Norman's coach n' horses, vegan hippo) ενώ τα τελευταία χρονιά είναι headchef στο Rosebud στην Αθήνα και στο rOOTS στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο "Goji Vegetarian Cafe" στο York της Αγγλίας και είναι Consultant chef στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος, είναι ιδιοκτήτης στις ιστοσελίδες greenchef.gr και nikosgaitanos.com.


Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Vegán street food καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801118

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Νίκος Γαϊτάνος


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια