Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Γαλλική Κουζίνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί για να γραφτεί η ιστορία της γαλλικής γαστρονομίας, που ξεκινάει περίπου τον 16ο αιώνα. Τόνοι τροφίμων και ιδιαίτερων προϊόντων με γαλλική καταγωγή έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν όλες οι συνταγές που μαγεύουν τον ουρανίσκο μας και τις υπόλοιπες αισθήσεις μας.
Σε αυτό το σεμινάριο Γαλλικής Κουζίνας, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες γαλλικές σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado της υψηλής γαστρονομίας.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802475
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No