MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

“Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ’’


Στο masterclass σεμινάριο της  CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και σπουδαστές,  τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας, η οποία είναι βασισμένη στη φίνα γαλλική τεχνική, και επιφυλάσσει εκπλήξεις με τολμηρούς συνδυασμούς  υλικών, θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα, με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση.

Ο Βασίλης Μουρατίδης από  την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε  πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο Dennis Van Golberdine και εργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού όπως το La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam, κατόπιν ως  sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato, όπου στη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής  κουζίνας  και ως  Executive chef. Μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship.

 

Οι συνταγές που θα παρουσιάσει θα είναι:

  • Τορτελίνι με τυρί φοντίνα , καπνιστό μασκαρπόνε, πούρε σπανάκι με κάπαρη, μαϊντανό  και  αυγοτάραχο.
  • Ψητό foie - gras με κακάο, πορτοκάλι, σως αμυγδάλου και  γάλα σόγιας.
  • Γεμιστό λαβράκι με ραγού μανιταριών, κρέμα μήλου με δαμάσκηνα σε  ζωμό από πατάτα και μπέικον.
  • Φιλέτο γάλακτος με νορι, κρέμα λεμονιου , ψητό μαρούλι και σάλτσα από μύδια.

Βιογραφικό

Ο Βασίλης Μουρατίδης από  την αρχή της καριέρας του και μαθήτεψε  πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο  Dennis Van Golberdine και εργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ' όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam), κατόπιν ως  sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato όπου στη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής  κουζίνας  και ως chef Executive μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship

Η κουζίνα του, βασισμένη στη φίνα γαλλική τεχνική, επιφυλάσσει εκπλήξεις με τολμηρούς συνδυασμούς υλικών και θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα, με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280859

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Μουρατίδης


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Asian Street Food

CWC PRO MasterClass  Asian Street Foodμε τον chef Δημήτρη Κατριβέση O chef Δημήτρης Κατριβέσης θα μυήσει τους επαγγελματίες και σπουδαστές στον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass BARBEQUE - ROASTER ACADEMY 2

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy 2 Με τον Chef Βασίλη Σπόρο. Στο σεμινάριο  BARBEQUE - ROASTER ACADEMY 2 , o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τις... Περισσότερα


Σεμινάριο CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές Με τον Chef Βασίλη Σπόρο. Ο Chef Βασίλης Σπόρος παρουσιάζει για πρώτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος.

CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος. Στο σεμινάριο αυτό ο Νίκος Γεωργιάδης με την μέθοδο  Hands on θα μυήσει τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

“Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ’’ Στο masterclass σεμινάριο της  CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/04/2019 Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο 20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο   Στο MasterClass αυτό ο Chef Αντώνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMOSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMOSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια