Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Η Κουζίνα της Ωμοφαγικής Διατροφής με την Α. Κόκκαλη και τον Ν. Γαϊτάνο

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος κυρία Αναστασία Κόκκαλη και ο chef Νίκος Γαϊτάνος, μας παρουσιάζουν έναν μοναδικά ενδιαφέρον σεμινάριο για την ωμοφαγία.
Πολλοί ακολουθούν τη raw diet για απώλεια βάρους, ευεξία, βελτίωση της υγείας ή ακόμη και για μία… γευστική δοκιμή συνταγών που δεν χρειάζονται μαγείρεμα. Αποτελεί διατροφικό trend αλλά και ευκαιρία να γευτούμε τρόφιμα αγνά χωρίς επεξεργασία, λαμβάνοντας τη μέγιστη θρεπτική αξία. Στα πλεονεκτήματα ανήκει και η απώλεια βάρους καθώς η θερμιδική αξία των περισσότερων συνταγών είναι χαμηλή. Μέσω της ωμοφαγίας, μπορούμε να ανακαλύψουμε απίστευτους συνδυασμούς τροφίμων και να χρησιμοποιούμε τα raw γεύματα συνδυαστικά με την κανονική μας διατροφή.
Στο σεμινάριο θα μάθετε πως μπορείτε να ακολουθήσετε ωμοφαγία αλλά και να ‘μαγειρεύετε’ γευστικές και πολύ θρεπτικές συνταγές… ωμές!!!
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805975
1
Αναστασία Κόκκαλη, Νίκος Γαϊτάνος
No