Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη
H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη
Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τεχνικές και τις υφές που δημιουργεί ο βραβευμένος με 1* Michelin και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της γαστρονομίας. Μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση με τολμηρές εμπνεύσεις για νέα high-end μενού !
Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το MasterClass Ο σεφ Γρηγόρης Κίκης είναι ξεχωριζει για τον συνδυασμό μεσογειακών και ελληνικών γεύσεων. Σε αυτό το MasterClass, θα αποκαλύψει τις καινοτόμες τεχνικές του, τις μυστικές συνταγές του και τη φιλοσοφία του στη μαγειρική, προσφέροντάς σας ανεκτίμητες γνώσεις που δεν μπορείτε να βρείτε σε κανένα βιβλίο μαγειρικής.
Διευρύνετε τη δημιουργικότητά σας στη μαγειρική. Εξερευνώντας τη μεσογειακή κουζίνα του σεφ Γρηγόρης Κίκη, θα αντλήσετε έμπνευση και θα αποκτήσετε νέες ιδέες που θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητά σας στη μαγειρική. Μάθετε να συνδυάζετε διαφορετικές γεύσεις και τεχνικές για να φτιάξετε πιάτα που είναι όχι μόνο γευστικά αλλά και με εξαιρετική αισθητική άποψη
Συνδεθείτε με επαγγελματίες της γαστρονομίας. Αυτό το MasterClass σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της μαγειρικής, επαγγελματίες σεφ και σπουδαστές. Μοιραστείτε εμπειρίες, ανταλλάξτε ιδέες και δημιουργήστε ένα δίκτυο με άτομα που μοιράζονται το πάθος σας για τη μαγειρική.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ Με την ολοκλήρωση του Master Class, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ, το οποίο θα αναγνωρίζει τη συμμετοχή σας και τις νέες δεξιότητές σας. Αυτό το πιστοποιητικό θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για συνεχή μάθηση και μαγειρική αριστεία.
Ο Γρηγόρης Κίκης είναι διακεκριμένος σεφ. Είναι συνιδιοκτήτης του βραβευμένου με 1* Michellin star ,& Χρυσό Σκούφο εστιατορίου «Hervé» και έχει ξεπεράσει το προσωπικό του στοίχημα για την αριστεία. Ηγείται της κουζίνας του εστιατορίου με τρομερό σθένος, ενώ το σύνθημά του για τη ζωή είναι #notimetowaste #movingforward #neverbackdown. Είναι επίσης συνιδιοκτήτης του Upon καθώς και του Hanky Panky.
Συνταγές του Σεμιναρίου:
- Μοσχάρι με πιπεριά,γάλα
- Μύδια κάρυ,με κόλιανδρο
- Παντζάρι,αφριοράπανο ,γραβιέρα
- Πατατοσαλάτα με χέλι και τσορίθο
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801452
LAST
Γρηγόρης Κίκης
Yes