CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Μεσογειακή κουζίνα, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ένα σεμινάριο γαστρονομίας, αφιερωμένο στις χώρες τις μεσογείου, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση. Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στη μεσόγειο μέσα από την κουζίνα της κάθε χώρας. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες της βόρειας Αφρικής, πλημμυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής. Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωσης παρακολούθησης που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802722
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No