CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Μεσογειακή κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις χώρες τις μεσογείου Σ’ αυτό το σεμινάριο ταξιδεύουμε στη μεσόγειο μέσα από την κουζίνα της κάθε χώρας. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες τις βόρειας Αφρικής, πλημυρισμένο από αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806138
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No