Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάριο μαγειρικής Φρέσκα Ζυμαρικά

Σεμινάριο μαγειρικής Φρέσκα Ζυμαρικά

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα και μυστικά για να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να μετατραπείτε σ’ έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:
• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά
• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά
• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών
• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά

Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο μαγειρικής Φρέσκα Ζυμαρικά >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804413

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παναγιώτης Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια