Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασητέχνες.
Σεμινάριο μαγειρικής Φρέσκα Ζυμαρικά

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα φρέσκα χειροποίητα ραβιόλι και ζυμαρικά; Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής, θα μάθετε όλα τα κόλπα και μυστικά για να δημιουργείτε αυτές τις νόστιμες και εύκολες ιταλικές σπεσιαλιτέ και να μετατραπείτε σ’ έναν aficionado των ραβιόλι και των ζυμαρικών.
Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε:
• Παρασκευή ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά
• Πως ανοίγεται το φύλλο της ζύμης για ραβιόλι και ζυμαρικά
• Σωστό βράσιμο ζυμαρικών
• Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά
Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα ραβιόλι και ζυμαρικά! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών, βεβαίωση συμμετοχής και η γευσιγνωσία των συνταγών με το πέρας του σεμιναρίου.
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807877
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
📌 Σεμινάριο μαγειρικής Φρέσκα Ζυμαρικά
No