Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Σεμινάριο μαγειρικής Master class με τον Chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη

thumb_237_16.jpg
thumb_237_16.jpg
thumb_237_3.jpg
thumb_237_3.jpg
thumb_237_6.jpg
thumb_237_6.jpg
thumb_237_7.jpg
thumb_237_7.jpg
thumb_237_8.jpg
thumb_237_8.jpg
thumb_237_9.jpg
thumb_237_9.jpg
thumb_237_10.jpg
thumb_237_10.jpg
thumb_237_11.jpg
thumb_237_11.jpg
thumb_237_12.jpg
thumb_237_12.jpg
thumb_237_13.jpg
thumb_237_13.jpg
thumb_237_14.jpg
thumb_237_14.jpg
thumb_237_15.jpg
thumb_237_15.jpg
thumb_237_1.jpg
thumb_237_1.jpg
thumb_237_17.jpg
thumb_237_17.jpg
thumb_237_18.jpg
thumb_237_18.jpg
thumb_237_19.jpg
thumb_237_19.jpg
thumb_237_20.jpg
thumb_237_20.jpg
thumb_237_22.jpg
thumb_237_22.jpg
thumb_237_24.jpg
thumb_237_24.jpg
thumb_237_25.jpg
thumb_237_25.jpg
thumb_237_29.jpg
thumb_237_29.jpg
thumb_237_30.jpg
thumb_237_30.jpg
thumb_237_33.jpg
thumb_237_33.jpg
thumb_237_34.jpg
thumb_237_34.jpg
thumb_237_35.jpg
thumb_237_35.jpg
thumb_237_37.jpg
thumb_237_37.jpg
thumb_237_39.jpg
thumb_237_39.jpg
thumb_237_40.jpg
thumb_237_40.jpg
thumb_237_41.jpg
thumb_237_41.jpg
thumb_237_42.jpg
thumb_237_42.jpg
thumb_237_43.jpg
thumb_237_43.jpg
thumb_237_44.jpg
thumb_237_44.jpg
thumb_237_45.jpg
thumb_237_45.jpg
thumb_237_46.jpg
thumb_237_46.jpg
thumb_237_47.jpg
thumb_237_47.jpg
thumb_237_48.jpg
thumb_237_48.jpg
thumb_237_49.jpg
thumb_237_49.jpg
thumb_237_53.jpg
thumb_237_53.jpg
thumb_237_55.jpg
thumb_237_55.jpg
thumb_237_56.jpg
thumb_237_56.jpg
thumb_237_58.jpg
thumb_237_58.jpg
thumb_237_59.jpg
thumb_237_59.jpg
thumb_237_60.jpg
thumb_237_60.jpg
thumb_237_61.jpg
thumb_237_61.jpg
thumb_237_63.jpg
thumb_237_63.jpg
thumb_237_64.jpg
thumb_237_64.jpg
thumb_237_65.jpg
thumb_237_65.jpg
thumb_237_66.jpg
thumb_237_66.jpg
thumb_237_70.jpg
thumb_237_70.jpg
thumb_237_73.jpg
thumb_237_73.jpg
thumb_237_75.jpg
thumb_237_75.jpg
thumb_237_76.jpg
thumb_237_76.jpg
thumb_237_77.jpg
thumb_237_77.jpg
thumb_237_80.jpg
thumb_237_80.jpg
thumb_237_81.jpg
thumb_237_81.jpg
thumb_237_82.jpg
thumb_237_82.jpg
thumb_237_83.jpg
thumb_237_83.jpg
Slideshow image

1243


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη Στο σεμινάριο αυτό της CWC PRO ,οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Asian Street Food

CWC PRO MasterClass  Asian Street Foodμε τον chef Δημήτρη Κατριβέση O chef Δημήτρης Κατριβέσης θα μυήσει τους επαγγελματίες και σπουδαστές στον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια