HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4
Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση.
To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη των εκπαιδευόμενων υπό την καθοδήγηση του Chef Instructor Δεληθανάση Παναγιώτη, αποτελεί μέρος του Ταχύρυθμου Προγράμματος Advanced Culinary Techniques LEVEL 4 CWC PRO.
Στο διήμερο HANDS ON σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα δημιουργήσουν από την αρχή βήμα βήμα τα πιάτα του μενού.
Το κάθε βήμα της δημιουργίας των πιάτων μαζί με τις υποσυνταγές και τις τεχνικές θα το λάβουν σε έντυπη μορφή μαζί με την βεβαίωση παρακολούθησης.
Μenu 4ης εβδομάδας LEVEL 4 CWC PRO
- Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα καλαμπόκι, αβγό πωσέ και porcini pop corn.
- Φιλέτο πάπιας με υφές από βατόμουρο και πουρέ τοπιναμπούρ.
- Ορτύκι με φρέγκολα, πορτσίνι και chorizo.
- Ψητό κουνουπίδι με πουρέ cranberries και πράσινο μήλο.
- Ταρτάρ κίτρινης κολοκύθας με 5 μπαχαρικά, ρεπανάκι και τσίλι.
- Πέρλες βαλσάμικο.
- Αέρας σόγιας.
- Πούδρα ελαιολάδου.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Sous vide
- Roasting
- Πίκλες
- Ταρτάρ
- Fluid gel
- Aroser
- Σωτέ
- Jus
- Τεχνικές μοριακής (αέρας, σφαιροποίηση, ξηρός πάγος, ζελατινοποίηση, πούδρες)
- Υφές
INFO:
Το Level 4 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 4 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησιμάτος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis) και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807130
1
Δεληθανάσης Παναγιώτης
No