MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4
Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση.

To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη των εκπαιδευόμενων υπό την καθοδήγηση του Chef Instructor Δεληθανάση Παναγιώτη, αποτελεί μέρος του Ταχύρυθμου Προγράμματος Advanced Culinary Techniques LEVEL 4 CWC PRO.
Στο διήμερο HANDS ON σεμινάριο οι εκπαιδευόμενοι θα δημιουργήσουν από την  αρχή βήμα βήμα τα πιάτα του μενού.
Το κάθε βήμα της δημιουργίας των πιάτων μαζί με τις υποσυνταγές και τις τεχνικές θα το λάβουν σε έντυπη μορφή μαζί με την βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Μenu 4ης εβδομάδας LEVEL 4 CWC PRO

  • Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα καλαμπόκι, αβγό πωσέ και porcini pop corn.
  • Φιλέτο πάπιας με υφές από βατόμουρο και πουρέ τοπιναμπούρ.
  • Ορτύκι με φρέγκολα, πορτσίνι και chorizo.
  • Ψητό κουνουπίδι με πουρέ cranberries και πράσινο μήλο.
  • Ταρτάρ κίτρινης κολοκύθας με 5 μπαχαρικά, ρεπανάκι και τσίλι.
  • Πέρλες βαλσάμικο.
  • Αέρας σόγιας.
  • Πούδρα ελαιολάδου.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

  • Sous vide
  • Roasting
  • Πίκλες
  • Ταρτάρ
  • Fluid gel
  • Aroser
  • Σωτέ
  • Jus
  • Τεχνικές μοριακής (αέρας, σφαιροποίηση, ξηρός πάγος, ζελατινοποίηση, πούδρες)
  • Υφές

INFO:
Το Level 4 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON  MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η  CWC PRO, υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος  θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές  High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας  20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα  με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 4 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την  ολοκλήρωση της κάθε  συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησιμάτος πιάτων  αλλά  και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες  να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την  κάθε μια από αυτές  ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις  εκτελέσει  σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis)  και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO  παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης  και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων  τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις  υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu  με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803309

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Δεληθανάσης Παναγιώτης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 2-6/11/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON MasterClass ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON MasterClass ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Ένα γλυκό ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τα... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου.

CWC PRO Master Class Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου. Η μετεξέλιξη της παραδοσιακής κουζίνας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Τεχνικές Siphon

Σεμινάριο Μαγειρικής ΤΕΧΝΙΚΕΣ SIPHON με τους Chef instructors Δεληθανάση Παναγιώτη και Αγγελόπουλο Αντώνη H τεχνική του siphon ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα Του Βασίλη Μουρατίδη

Η Δημιουργική Κουζίνα  Του Βασίλη Μουρατίδη Στο Μasterclass σεμινάριο της CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με τους ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου

Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου CWC PRO MasterClass Δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια