Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Στην κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου

Είναι αναμφισβήτητα ο πιο αναγνωρίσιμος ειδικός στο μαγείρεμα θαλασσινών και ψαριών. Παρακολουθείστε τον καταξιωμένο σεφ και ιδιοκτήτη του Βαρούλκου, Λευτέρη Λαζάρου, σε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής και μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για την σωστή επιλογή των ψαριών, το φιλετάρισμα και πολλές ιδέες και τρόπους μαγειρέματος.
Περιπλανηθείτε στις θάλασσες της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας του σεφ Λευτέρη Λαζάρου, και ανακαλύψτε νέες τάσεις και γευστικούς συνδυασμούς που θυμίζουν μία καλοστημένη γαστρονομική χορογραφία.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807289
1
Λευτέρης Λαζάρου
No