MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

Ο Chef Βασίλης Σπόρος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα σεμινάριο για το πως να παράγουμε πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας στην κουζίνα μας, με υλικά που μέχρι τώρα τα αγνοούσαμε ή τα πετάγαμε.

Μάγουλα, γλυκάδια, μεδούλι, αμελέτητα, μυαλό, καρδιά, αυτιά και κεφάλια πρωταγωνιστούν σε μία σειρά από συνταγές που θα σας εκπλήξουν και θα αναθεωρήσουν ότι ξέρατε μέχρι τώρα ενώ μπλέκουμε υλικά από όλες τις κουζίνες του κόσμου.

Πιο αναλυτικά οι συνταγές μας

1. Steak από κουνουπίδι tom yum, με risotto σπανάκι, παρμεζάνα Reggiano και μαύρη τρούφα.

Ετοιμάζουμε ένα πολύ γευστικό πιάτο όπου τη θέση του βοδινού steak παίρνει το κουνουπίδι και το τελειώνουμε με ένα κλασικό συνδυασμό με risotto σπανάκι, παρμεζάνα και μαύρη τρούφα.

2. Χουνκιάρ Μπεγιεντί με σιγοψημένα βοδινά μάγουλα, καπνιστή μελιτζάνα και ξινόγαλο.

Δείχνουμε μια παραλλαγή από το κλασικό και αγαπημένο Χουνκιάρ, όπου σιγοψήνουμε τα βοδινά μάγουλα μέχρι κυριολεκτικά να λιώσουν και καπνίζουμε και μαγειρεύουμε τις μελιτζάνες με ξινόγαλο.

3. Buttermilk Fried Sweetbreads (τραγανά τηγανητά βοδινά γλυκάδια) με sauce tartare και πουρέ γλυκοπατάτας.

Η κλασική και αγαπημένη συνταγή του αμερικανικού Νότου για τραγανό τηγανητό κοτόπουλο συναντάει τα βοδινά γλυκάδια, που μαζί με τη sauce tartare και τον πουρέ γλυκοπατάτες δημιουργούν ένα συνδυασμό που θα αγαπήσουν όλοι αμέσως.

4. Shakshouka με αρνίσια μυαλά ποσέ, γαλλικό κατσικίσιο τυρί, harissa και φρέσκο κόλιανδρο.

Η μαροκινή πικάντικη συνταγή για πρωινό, συναντάει τα αρνίσια μυαλά σε ένα πολύ θρεπτικό και αρωματικό πιάτο.

5. Rocky Mountain Oysters - Αρνίσια αμελέτητα tempura, με wasabi - blue cheese mayo.

Δεν τα λένε τυχαία, στρείδια του βουνού, τα αρνίσια αμελέτητα προετοιμάζονται σχολαστικά και συνδυάζονται απόλυτα με τη μαγιονέζα wasabi - blue cheese.

6. Bulgogi χοιρινή καρδιά με kimchi και sticky rice.

H πιο γνωστή συνταγή για κορέατικο barbecue, χρησιμοποιείτε για να μαρινάρουμε τρυφερές καρδιές γουρουνιού και τις σερβίρουμε με kimchi και sticky rice.

7. Σαλάτα με Tραγανά αυτιά γουρουνιού, mesclun, ρόδι και κατίκι δομοκού.

Μια διαφορετική σαλάτα που την τραγανότητα την παίρνουμε από τα αυτιά γουρουνιού, όπου μαθαίνουμε τη σχολαστική διαδικασία για την προετοιμασία τους.

8. Βιετναμέζικη σούπα με κεφάλια σολομού και noodles ρυζιού.

Ένας πιο κλασικός συνδυασμός, όπου η αγαπημένη βιετναμέζικη σούπα προετοιμάζεται από ζωμό με τα κεφάλια σολομού, με λιπαρή και πλούσια γεύση και σερβίρεται παραδοσιακά με noodles ρυζιού.

Plus Tasting Plate - Βοδινό μεδούλι στις φλόγες με προζυμένιο ψωμί, και μαιντανό.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801541

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος



Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Burger Academy

Best of Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο O chef Βασίλης Σπόρος, είναι... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 11-15/05/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια