MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

"Για όλους εσάς που είτε φτιάχνετε πίτσα στο κατάστημα σας ή θέλετε να το ξεκινήσετε αλλά σας λείπει  το θεωρητικό υπόβαθρο και οι τεχνικές γνώσεις, ο chef/pizza expert Γιώργος Χριστοδουλόπουλος σε συνεργασία με την Cooking Workshop Consulting έφτιαξε ένα τμήμα πάνω στις δίκες σας ανάγκες.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του “γιατί” το ταχύρρυθμο τμήμα Pizzaiolo θα σας δώσει όλη τη γνώση για να μπορέσετε να ανεβάσετε το επίπεδο της πίτσας στο κατάστημα σας, ή να σας δώσει το εισιτήριο για την αγορά εργασίας στο πόστο του Pizzaiolo.

Οι μέχρι χτες άγνωστες έννοιες προς σε εσάς του ιστού της γλουτένης, της ωρίμανσης της ζύμης και των διαφορετικών τύπων αλεύρων θα γίνουν τα εργαλεία για να ξεκλειδώσετε όλα τα μυστικά της παρασκευής της πίτσας.

Αξιοποιήστε την πρακτική εξάσκηση σε όλων των τύπων φούρνου πίτσας, (ξυλόφουρνο / γκαζιού, Υγραερίου και ηλεκτρικού) για να είστε ευέλικτοι ως εργαζόμενοι ή για να σας λύσει τα χέρια στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για τη δικιά σας επιχείρηση.

Ελάτε σε επαφή με τους καλύτερους στον τομέα της τροφοδοσίας πρώτων υλών για πιτσαρίες και μάθετε πως η κατάλληλη πρώτη ύλη και ο αξιόπιστος συνεργάτης στον τομέα αυτό, μπορεί να απογειώσει της παραγωγικές δυνατότητες και το τελικό προσφερόμενο αποτέλεσμα.
Τέλος στο πρακτικό τομέα ή έντονη εξάσκηση στην παρασκευή ζύμης, τις διαδικασίες διαχείρισης (φύλαξης/ωρίμασνης/συντήρησης) της ζύμης σε συνδυασμό με την εξάσκηση πάνω στις τεχνικές ανοίγματος της ζύμης με τα χέρια θα σας ανοίξει το δρόμο να γίνεται και εσείς εδικοί και να παίζετε την πίτσα στα δάχτυλα!”

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη και τις βασικές αρχές αλλά και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους με την πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται για να λειτουργήσουν με επιτυχία σε μια επιχείρηση .

Quality-Training-Label

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι απόλυτα στοχευόμενο και ουσιαστικό σε συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εξάσκησης ώστε να εξασφαλίσει τους μαθησιακούς στόχους σε όλες τις πτυχές της παρασκευής πίτσας υψηλής ποιότητος και διαφορετικών τύπων.

Τα θεωρητικά μαθήματα εξηγούν τις ειδικές χημικές διεργασίες κατά την εργασία στην παρασκευή-προετοιμασία ποιοτικής ζύμης και μαθαίνουν στους σπουδαστές όλες τις βασικές αρχές της παρασκευής ζύμης με διαφορετικά άλευρα και για διαφορετικούς τύπους φούρνου.


Η σχολή μας διαθέτει Ιταλικό Φούρνο Morello Forni με ξύλο και αλλά και με αέριο που είναι ο αυθεντικός φούρνος για την γνήσια Ιταλική Πίτσα καθώς και φούρνο SERGAS υγραερίου & ηλεκτρικό Κυκλικής σχεδίασης σε περιστρεφόμενη κεραμική πλάκα. Επίσης σε υπερσύχρονες εγκαταστάσεις παρέχουμε και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται η τέχνη της πίτσας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την εκπαίδευση είναι άριστης ποιότητας και προέρχονται από την Ιταλία από την εταιρία GlobalFood και καλύπτει όλη την γκάμα ώστε οι σπουδαστές να έχουν πλήρη γνώση και να μάθουν να ξεχωρίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα παρέχουμε ευρεία γνώση των αλεύρων και των συστατικών, των διαφορετικών ιδιοτήτων και των βέλτιστων χρήσεων αυτών.

 

Θεωρία
>Αλεύρι: Τα διαφορετικά είδη στα άλευρα που υπάρχουν και πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Χημικές διεργασίες ανάμειξης ζύμης και σχετικές τεχνικές

> Μαγιά: Τα διαφορετικά είδη μαγιάς που υπάρχουν, ποιες είναι οι καλύτερες για χρήση.
>Διαχείριση ζύμης: Προετοιμασία ,προγραμματισμός και τρόποι για να αποθηκεύσετε!
>Ζύμωμα ζύμης: Χρήση ζυμωτήριων και πρακτική εξάσκηση με το χέρι
>Αντιμετώπιση προβλημάτων
>Διαφορετικοί τύποι ζυμαριών: Λεπτό, τραγανό, παχύ κρούστα ή ναπολιτάνικο στυλ.
> Επαγγελματικός εξοπλισμός και τα χαρακτηριστικά του
>Ασφάλεια και συντήρηση εξοπλισμού
>Εισαγωγή στη βασική υγιεινή


Πρακτική
Προετοιμασία μείγματος ζύμης και συντήρηση
Το άνοιγμα της ζύμης με το χέρι
Χρήση toppings και διαχείριση πρώτων υλών
Ρυθμίσεις φούρνου πίτσας και ψήσιμο
Χρήση του φούρνου, του αναμικτήρα ζύμης και άλλου εξοπλισμού
Focaccia, Calzone

Εκπαιδευτής Instructor Pizzaiolo είναι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δημιουργός του MyPizzaProject.com

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO παρέχει πιστοποίηση Quality Training Label QTL της ACTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

Παροχές: Έντυπο Μanual, εγχειρίδιο οδηγιών του επαγγελματία Pizzaiolo PRO, και η στολή.


Με την υποστήριξη.

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802517

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γ. Χριστοδουλόπουλος


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο 20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο   Στο MasterClass αυτό ο Chef Αντώνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια