Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES
DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star
Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3 star *** Michelin, σεφ & συνιδιοκτήτη του Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués έναν πρωτοπόρο στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.
Αυτό το CWC PRO Master Class αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για σεφ, μάγειρες ,ιδιοκτήτες εστιατορίων και σπουδαστές μαγειρικής να εκπαιδευτούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο εξαιρετικών μαγειρικών δεξιοτήτων που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, με επικεφαλής ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα στον χώρο της μαγειρικής. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια νέα προοπτική και νέα πρότυπα στη μαγειρική τέχνη!
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES By Chef EDUARD XATRUCH 3 star *** Michelin >> Παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Info/cv chef EDUARD XATRUCH/ 3 star *** Michelin
Ο Eduard Xatruch, μέλος της τριάδας σεφ που ηγείται των αναγνωρισμένων εστιατορίων Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués, προέρχεται από μια οικογένεια με βαθιές ρίζες στη γεωργία και το χονδρεμπόριο προϊόντων.
Γεννημένος το 1981 στη Vila-seca της Tarragona, ο Xatruch ανακάλυψε νωρίς το πάθος του για τη μαγειρική. Γοητευμένος από την έννοια της εργασίας με ζωντανά υλικά, ξεκίνησε το μαγειρικό του ταξίδι σε ηλικία 17 ετών, φοιτώντας στη Σχολή Φιλοξενίας στο Cambrils, προτού εργαστεί στο elBulli, όπου βρήκε την κλίση του.
Μετά το κλείσιμο του elBulli, ο Xatruch συνεργάστηκε με τον Ferran Adrià για το καινοτόμο Bullipedia. Μετά τη μεταμορφωτική του εμπειρία στο elBulli, ο Xatruch τελειοποίησε τις δεξιότητές του σε διάσημες εγκαταστάσεις όπως το The Fat Duck του Heston Blumenthal, το Le Calandre του Massimiliano Alajmo και το Arzak υπό την καθοδήγηση του Juan Mari και του Elena project, πριν ενώσει τις δυνάμεις του με τους σεφ Mateu Casañas Puignau και Oriol Castro για να ιδρύσουν το Compartir στο Cadaqués.
Το 2014, ο Xatruch, μαζί με τους γαστρονομικούς του συνεργάτες, παρουσίασε το Disfrutar στη Βαρκελώνη, επιτυγχάνοντας τη γαστρονομική αριστεία με την περίφημη τιμή των τριών αστέρων Michelin.
Αναγνωρισμένο ως το δεύτερο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο από το The World's 50 Best Restaurants, το Disfrutar διατήρησε τη γαστρονομική του δεινότητα, κερδίζοντας τρεις ήλιους Repsol για επτά συνεχόμενα χρόνια και ανακηρύχθηκε ως ο «Καλύτερος ξένος σεφ» από τον ιταλικό οδηγό Identità Golose.
Το 2023 το εστιατόριο Disfrutar έλαβε το τρίτο αστέρι 3***Michelin
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ /TEXNIKEΣ
- Introduction to Disfrutar BCN concept
- What we want to explain during a menu at Disfrutar
- Flavoured meringues
- Flourless puff pastry
- Solid bubbles of fat
- Create from machinery
- Create from a product
- Creating from culinary reflection
- Create from a feeling
- Multispherification
- Deluxe spherification
- Fried foams
Tο σεμινάριο θα διεξαχθεί στη αγγλική γλώσσα και θα υπάρξει διερμηνέας στα ελληνικά όπου θα εξηγεί περιληπτικά τις διαδικασίες.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES του Σεμιναρίου: DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES By Chef EDUARD XATRUCH 3 star *** Michelin καθώς και το έντυπο υλικό.
DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star
Coking Workshop PRO presents Chef EDUARD XATRUCH, 3 star Michelin 3 star *** award-winning chef & co-owner of Disfrutar in Barcelona and Compartir in Cadaqués a pioneer in the world of fine dining.
This CWC PRO Master Class is a unique opportunity for chefs, cooks ,restaurant owners and culinary students to train and develop their skills. It opens the door to a world of extraordinary culinary skills that go beyond the ordinary, led by one of the brightest names in the culinary world. Don't miss this opportunity for a new perspective and new standards in the culinary arts!
Participants will receive a certificate of attendance for the K.D.B.M. Seminar: << DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES By Chef EDUARD XATRUCH 3 star *** Michelin >> Attend, and use the certificate of attendance on your resume!
Info/cv chef EDUARD XATRUCH/ 3 star *** Michelin
Eduard Xatruch, a member of the trio of chefs leading the acclaimed restaurants Disfrutar in Barcelona and Compartir in Cadaqués, comes from a family with deep roots in agriculture and wholesale produce.
Born in 1981 in Vila-seca, Tarragona, Xatruch discovered his passion for cooking early on. Fascinated by the concept of working with live ingredients, he began his culinary journey at the age of 17, attending the Hospitality School in Cambrils, before working at elBulli, where he found his calling.
After elBulli closed, Xatruch collaborated with Ferran Adrià for the innovative Bullipedia. After his transformative experience at elBulli, Xatruch honed his skills at prestigious establishments such as Heston Blumenthal's The Fat Duck, Massimiliano Alajmo's Le Calandre and Arzak under the guidance of Juan Mari and the Elena project, before joining forces with chefs Mateu Casañas Puignau and Oriol Castro to found Compartir in Cadaqués.
In 2014, Xatruch, along with his culinary partners, launched Disfrutar in Barcelona, achieving culinary excellence with the prestigious three Michelin star honour.
Recognized as the second best restaurant in the world by The World's 50 Best Restaurants, Disfrutar maintained its culinary excellence, winning three Repsol suns for seven consecutive years and was named "Best Foreign Chef" by the Italian guide Identità Golose.
In 2023 Disfrutar restaurant received its third 3***Michelin star
SEMINAR CONTENT
- Introduction to Disfrutar BCN concept
- What we want to explain during a menu at Disfrutar
- Flavoured meringues
- Flourless puff pastry
- Solid bubbles of fat
- Create from machinery
- Create from a product
- Creating from culinary reflection
- Create from a feeling
- Multispherification
- Deluxe spherification
- Fried foams
The seminar will be conducted in English and there will be an interpreter in Greek who will briefly explain the procedures.
Participants will be given a CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES certificate of attendance for the seminar DISFRUTAR ,CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star , as well as printed material.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011618
LAST
Eduard Xatruch
Yes