Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 1 θα το επαναλάβουμε στις 18/2/2017 για εσάς που δεν μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε !
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY
MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
EXECUTIVE CHEF ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)
Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα μπορέσετε να μάθετε τις πρώτες βασικές
τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας επάνω στις τεχνικές:
- SOUS VIDE (INFUSION OIL)
- NITROGEN (POP CORN)
- SIFON (ESPUMAS)
- AVAND GUARD TEXTURE
- (NATUR EMUL-AGAR-MALTOSEC-VEGETABLE ZELATINE-METIL)
Θα δημιουργηθούν οι εξής συνταγές
- ΣΟΛΟΜΟΣ/ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΠΑΤΖΑΡΙ
- ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
- ΓΑΡΙΔΑ/ΖΕΣΤΗ
- ΣΦΑΙΡΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΩΝ
- ΧΙΟΝΙ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑΣ
- ΑΦΡΟΣ LIME
- ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
- ΥΓΡΟ ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
- ΣΦΑΙΡΑ ΤΡΟΥΦΑΣ
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808423
1
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
No