Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ SESSION 2 θα το επαναλάβουμε στις 1/4/2017 για εσάς που δηλώσατε συμμετοχή στην λίστα αναμονής του πρώτου και δεν μπορέσαμε να σας φιλοξενήσουμε.
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY SESSION 2
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
EXECUTIVE CHEF ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)
Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα σας δείξουμε νέες τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας δημιουργώντας τις παρακάτω συνταγές.
Συνταγές:
- Σφουγγάρι παντζάρι (Instagel)
- Τσιπς γαρίδας (Maltosec)
- Παγωμένο χαβιάρι (Algin - Calcic)
- Καρύδι (Free - Moud)
- Γλυφιτζούρι (Liquuid - Nitro)
- Κανελόνι Κάστανο – Μανταρίνι (Elastic)
- Αέρα Τριαντάφυλλο (Sucro – Emul)
- Τραγανό Passion (Ultratex 3)
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807821
1
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
No