HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες τάσεις

CWC PRO MasterClass Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες τάσεις
Στο MasterClass αυτό θα μπορέσουν οι επαγγελματίες να δουν τις τεχνικές και τις υφές που δημιουργεί ο chef και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της γαστρονομίας.
Η Ελληνική κουζίνα δια χειρός Αλεξάνδρου Τσιοτίνη θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση με τολμηρές εμπνεύσεις για νέα μενού high-end μενού!
Συνταγές
- Λαχανοντολμάς από Μυλοκόπι, με κόκκινο λάχανο και σάλτσα από κόκκινο λάχανο σε ζύμωση.
- Μπακαλιάρος Σκορδαλιά, σαν ένα μοντέρνο ramen.
- Χοιρινό πρασοσέλινο.
- Εικονικό ριζότο από σέλερυ και σελινόριζα με ραγού από χοιρινό και αφρό πράσσου με καμμένο βούτυρο.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807323
1
Αλέξανδρος Τσιοτίνης
No