MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα

Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα

Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα!!!

Στο CWC PRO MasterClass ο chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο «Eλληνική γεύση και εικονικότητα»  όπου η Ελληνική κουζίνα μεταμορφώνεται αριστουργηματικά σε έργο τέχνης High end Gourmet μέσα από την μάτια και το ταλέντο του chef .

 

Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πως οι νέες τεχνικές και η σωστή επιλογή και χρήση της πρώτης ύλης μπορούν να μεταλλάξουν μια συνταγή σε ένα μοντέρνο εκλεπτυσμένο πιάτο υψηλών προδιαγραφών.

O Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με σπουδές στην Ξενοδοχειακή-Εστιατορική τεχνική και στη Μαγειρική Τέχνη. Από το Τμήμα Μαγειρικής – και μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης - πήρε υποτροφία για την Γαλλική ακαδημία μαγειρικής Le Cordon Bleu του Λονδίνου. Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδος και του Λονδίνου.

Έχει διατελέσει Chef de cuisine στα εστιατόρια: Οlive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Kastri Bistro του ξενοδοχείου DOMOTEL KASTRI (δύο αστέρια FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος) και SENSE Restaurant του ξενοδοχείου AthensWas (επίσης δύο αστέρια FNL BRA Awards, TOP NOTCH και βραβειο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος) όπου  έλαβε πριν 3 χρόνια και τη διάκριση Michelin Plate από τον παγκοσμίου φήμης οδηγό Guide  Michelin.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στη θέση του Ex. Chef της ANEMI HOTELS (AthensWas και Anemi  Hotel – SENSE restaurants) και παράλληλα είναι ο FoodStyling Chef της τηλεοπτικής  εκπομπής Master Chef Greece και ο Consulting Chef των εστιατορίων THEION στο Λονδίνο και  CARNE στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, ενώ έχει υπάρξει στην ίδια θέση και επι σειρά ετών στα  εστιατόρια MAZI στο Λονδίνο και Jolly Joker στη Λευκωσία.  Tα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.  Είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου επαγγελματικής μαγειρικής SENSES; (εκδόσεις SOLD OUT), του βιβλίου MAZI-Modern Greek Food (εκδόσεις Mitchell Beazley) και του εκπαιδευτικού εγχειριδίου των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης του Ι.Ι.Ε.Κ. Praxis, ενώ ήδη κυκλοφόρησε ή πρώτη του προσωπική εξ’ ολοκλήρου συγγραφική προσπάθεια με το βιβλίο επαγγελματικής μαγειρικής “ γεῦσις” των εκδόσεων Gastronomy Essentials.

 

Ελληνική γεύση και εικονικότητα!!!

Καλωσόρισμα

  • Εικονική τομάτα παγωτό Ελληνικής σαλάτας

Crispyελιά, Αρωματικά ψίχουλα ψωμιού, κρέμα φέτας

Ορεκτικό

  • Γαρίδα ταρτάρ σαγανάκι

Κρέμα ψητής σφέλας, αφρός σαγανάκι, λάδι πάπρικας, εικονικό κοράλι

Κυρίως πιάτο

  • Χοιρινό με λαδολέμονο

Καπνιστή πανσέτα,πανακότα γραβιέρας, “λαδολέμονο” απο κρέμα ελαιολάδου και πέρλες λεμόνι, εικονικό κάρβουνο και στάχτη

Mignardise

  • Εικονική ελιά με μους ελαιολάδου και λευκή σοκολάτα


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803265

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWCPRO Masterclass  Με τον Chef  Άγγελο Ριμάδη ✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο Masterclass... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Γιώργος Δόσπρας... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο Chef Γιώργος Σαμοΐλης Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Η Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα  του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου

CWC PRO MasterClass  Δημιουργικά Ορεκτικά με θαλασσινά  του Γιάννη Μαρινόπουλου. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoseire

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος

CWC PRO Master class Chef Θάνος Φέσκος, 2** Michelin Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά” Για τους σεφ, τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Story of an Irreducible Chef Diego Guerrero

CWC PRO Master class "Story of an Irreducible" Chef Diego Guerrero "Story of an Irreducible" Το CWC PRO Master Class σας συστήνει τον Chef Diego Guerrero, από την Μαδρίτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο MOLECULAR GASTRONOMY ADVANCED CULINARY TECHNIQUES and TEXTURES

CWC PRO MasterClass 2 DAYS MOLECULAR GASTRONOMY-ADVANCED CULINARY TECHNIQUES & TEXTURES Chef Instructor Martin Lippo Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us