Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Η Δημιουργική Κουζίνα Του Βασίλη Μουρατίδη

Η Δημιουργική Κουζίνα Του Βασίλη Μουρατίδη
Στο Μasterclass σεμινάριο της CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας, η οποία είναι βασισμένη στη φίνα γαλλική τεχνική, και επιφυλάσσει εκπλήξεις με τολμηρούς συνδυασμούς υλικών, θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα, με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση.
Ο Βασίλης Μουρατίδης από την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο Dennis Van Golberdine και εργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού όπως το La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam, κατόπιν ως sous chef στο Da Vinci στο KempinskiSquirrel με chef τον Hervé Pronzato, όπου στη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής κουζίνας και ως Executive chef.
Μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship.
Οι συνταγές που θα παρουσιάσει είναι:
1)Καραβίδες με καρότο, πασιον & καφές
2)Ραβιόλια με μανιτάρι ,, γιαούρτι & τρούφα
3) Χριστόψαρο με ντομάτα,βασιλικός & πράσινο πιπέρι
4) Αρνί με μπρόκολο,δεντρολίβανο & σκόρδο
Βιογραφικό
Ο Βασίλης Μουρατίδης από την αρχή της καριέρας του και μαθήτεψε πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο Dennis Van Golberdine και εργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ' όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam), κατόπιν ως sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato όπου στη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής κουζίνας και ως chef Executive μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011722
1
Βασίλης Μουρατίδης
No