CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Η Κουζίνα των Γιορτών, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, παρουσιάζει ένα σεμινάριο μαγειρικής, με ιδέες και συνταγές για το τέλειο χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Ένα διασκεδαστικό βράδυ, γεμάτο μυστικά για τη δημιουργία των πιο γευστικών γιορτινών πιάτων. Μόνοι, ή με την παρέα σας, ανακαλύψτε τα μυστικά του τέλειου ψησίματος πουλερικών. Δημιουργήστε μια πατάτα πουρέ όπως δεν την έχετε ξαναγευτεί ποτέ και πειραματιστείτε στη δημιουργία ενός μενού που δεν είχατε φανταστεί.
Με χαρά αποφασίσαμε, όλα τα έσοδα του σεμιναρίου, να διατεθούν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, για αγορά τροφίμων για την υποστήριξη κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών ομάδων, του πληθυσμού της Θεσσαλονίκης.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωσης παρακολούθησης που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802165
1
Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης
No