Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου
CWC PRO Master class “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου”
Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιάννης Κιόρογλου θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας. Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους.
Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το MasterClass
Ο σεφ Γιάννης Κιόρογλου φημίζεται για τον καινοτόμο συνδυασμό των μεσογειακών και ελληνικών γεύσεων με την εκλέπτυνση της γαλλικής κουζίνας. Η μοναδική του προσέγγιση έχει γοητεύσει τον γαστρονομικό κόσμο και τώρα, έχετε την ευκαιρία να μάθετε απευθείας από αυτόν.
Oφέλη από την παρακολούθηση αυτού του MasterClass:
Μάθετε από έναν ταλαντούχο και διάσημο σεφ
Ο σεφ Γιάννης Κιόρογλου φέρνει πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες από τη λαμπρή καριέρα του. Θα μοιραστεί τις καινοτόμες τεχνικές, τις μυστικές συνταγές και τη μαγειρική του φιλοσοφία, παρέχοντάς σας ανεκτίμητες γνώσεις που δεν μπορείτε να βρείτε σε βιβλία μαγειρικής.
Αποκλειστικές συνταγές
Ο σεφ Κιόρογλου θα αποκαλύψει μια επιλογή από τις χαρακτηριστικές συνταγές του, αναδεικνύοντας την τέχνη της μεσογειακής & ελληνικής κουζίνας. Αυτά τα αποκλειστικά πιάτα έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν και να ενθουσιάσουν, προσθέτοντας μια δημιουργική πινελιά στο γαστρονομικό σας ρεπερτόριο.
Επεκτείνετε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα
Εξερευνώντας τη μεσογειακή κουζίνα του σεφ Κιόρογλου, θα αποκτήσετε έμπνευση και νέες ιδέες που θα πυροδοτήσουν τη μαγειρική σας δημιουργικότητα. Μάθετε πώς να συνδυάζετε διαφορετικές γεύσεις και τεχνικές για να δημιουργήσετε πιάτα που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και οπτικά εντυπωσιακά.
Δικτύωση με επαγγελματίες της γαστρονομίας.
Αυτό το MasterClass παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της μαγειρικής, επαγγελματίες σεφ και σπουδαστές. Μοιραστείτε εμπειρίες, ανταλλάξτε ιδέες και δημιουργήστε ένα δίκτυο ομοϊδεατών που μοιράζονται το πάθος σας για τη μαγειρική.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ
Με την ολοκλήρωση του MasterClass, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ, το οποίο θα αναγνωρίζει τη συμμετοχή σας και τις νέες δεξιότητές σας. Αυτό το πιστοποιητικό θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για συνεχή μάθηση και μαγειρική αριστεία.
Τι θα μάθετε
- Καινοτόμες τεχνικές: Ανακαλύψτε νέες μεθόδους μαγειρικής που συνδυάζουν τις μεσογειακές και ελληνικές παραδόσεις με τη γαλλική κομψότητα.
- Μάστερ των συστατικών: Μάθετε πώς να επιλέγετε και να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα υλικά για να απογειώσετε τα πιάτα σας.
- Δεξιότητες παρουσίασης: Αποκτήστε γνώσεις σχετικά με το σερβίρισμα και την παρουσίαση για να κάνετε τα πιάτα σας τόσο ελκυστικά οπτικά όσο και γευστικά.
- Προφίλ γεύσεων: Κατανοήστε πώς να ισορροπήσετε και να ενισχύσετε τις γεύσεις για να δημιουργήσετε αρμονικές και αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΤΑΡΤΑ ΑΓΓΙΝΑΡΑΣ ΜΕ FOIE GRASS ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ.
- ΧΡΙΣΤΟΨΑΡΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ BARIGOULE ΚΑΙ ΑΠΑΚΙ.
- ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ , ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΦΕΣ ΑΠΟ ΡΕΒΥΘΙ.
- ΝΙΟΚΙ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟ , Η ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΤΡΟΥΦΑ.
- GALLETE ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ , ΠΑΓΩΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΚΑΙ YUZU.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιάννης Κιόρογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Μεγάλωσε στις γειτονιές του Περιστερίου, απολαμβάνοντας τα μεσημέρια τις μυρωδιές από τα σπιτικά μαγειρεμένα φαγητά. Κατά την εκπλήρωση των υποχρεώσεων της στρατιωτικής του θητείας, οπότε και εκτέλεσε επί 18 μήνες καθήκοντα μάγειρα και σερβιτόρου ανώτατων αξιωματικών, συνειδητοποίησε την μεγάλη του αγάπη για την κουζίνα και την μαγειρική και αποφάσισε να μετατρέψει την μέχρι τότε ερασιτεχνική του ενασχόληση σε επάγγελμα. Έτσι, με την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε αμέσως σπουδές μαγειρικής τέχνης στην Αθήνα.
Με το πέρας των σπουδών του εργάστηκε ως μάγειρας σε εστιατόρια της Αθήνας, όπως το Etrusco – Callirhoe Athens Restaurant (1 χρυσός σκούφος). Γρήγορα ένιωσε την ανάγκη να εξελίξει τις μαγειρικές του γνώσεις και να εξερευνήσει διαφορετικές κουζίνες και έτσι αποφάσισε να αναζητήσει δουλειά στο εξωτερικό. Από το 2005 ως το 2007 εργάστηκε ως Chef, επικεφαλής της κουζίνας του ελληνικού προξενείου στην Τεργέστη Ιταλίας και του Filoxenia Restaurant στην Τεργέστη και παράλληλα στην ελληνική Πρεσβεία στην Λιουμπλιάνα Σλοβενίας. Η εμπειρία του εμπλουτίστηκε κατά την εξάμηνη μαθητεία του (stage) στο Martin Berasategui Restaurant (3 αστέρια Michelin) στην πόλη Lasarte-Oria της Ισπανίας το 2008.
Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα όπου καταξιώθηκε ως Chef συνεργαζόμενος με διάσημα και βραβευμένα εστιατόρια. Το διάστημα 2008 -2013 εργάστηκε ως Sous Chef στο Εστιατόριο Etrusco (2 χρυσοί σκούφοι) στην Κέρκυρα, και στο Εστιατόριο ArtO2 (1 χρυσός σκούφος και βραβείο σχέσης ποιότητας – τιμής) στη Θεσσαλονίκη, στο Water Εστιατόριο του ξενοδοχείου Asterias Suites (1 χρυσός σκούφος) στη Σάνη καθώς και στο Hytra Restaurant (1 αστέρι Michelin, 1 χρυσός σκούφος) στην Αθήνα. Μάλιστα την περίοδο από το 2009 ως το 2011 ανέλαβε ως Chef του εστιατορίου ArtO2.
Έχοντας μεγάλο πάθος για τη δουλειά του δεν επαναπαύτηκε στην πετυχημένη πορεία του. Για όλο αυτό το διάστημα συνέχισε να ανακαλύπτει καινούριες κουζίνες και γεύσεις εξελίσσοντας παράλληλα τις γαστρονομικές με τις οργανωτικές του ικανότητες. Έτσι δεν παρέλειπε να μαθητεύει κατά τακτά χρονικά διαστήματα σε βραβευμένα εστιατόρια. Έχει πραγματοποιήσει stage στο Quique Dacosta Restaurant (2 αστέρια Michelin) στη Dénia Ισπανίας το έτος 2010, στο Santo by Martin Berasategui Restaurant (1 αστέρι Michelin) στη Σεβίλλη Ισπανίας το έτος 2011, στο Notos Restaurant στις Βρυξέλλες, Βέλγιο το έτος 2012, στο Konstantin Filippou Restaurant (1 αστέρι Michelin) στη Βιέννη Αυστρίας το έτος 2013.
Από το Φεβρουάριο του 2013 εργάζεται ως Executive Chef (Chef de Cuisine) στο La Guérite Restaurant στις Κάννες Γαλλίας. Έχοντας καταφέρει να εξελίξει το εν λόγω εστιατόριο σε σημείο αναφοράς της Κυανής Ακτής, πλέον συνεργάζεται ως Executive / Consultant Chef στα εστιατόρια La Guérite Restaurant στον Άγιο Βαρθολομαίο (Καραϊβική), Victoria Paris Restaurant, στο Παρίσι Γαλλίας, στο Shellona Greek Restaurant στον Άγιο Βαρθολομαίο (Καραϊβική), στο Shellona Greek Restaurant στο Σαν Τροπέ Γαλλίας. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με το εστιατόριο Mylos στη Σαντορίνη τις σεζόν 2014-2016 και το εστιατόριο Salvia του Aristi Mountain Resort and Villas στα Ζαγοροχώρια την περίοδο 2016-2017. Ήδη από την θερινή περίοδο του 2018 ανάλαβε επιπλέον ως Consultant Chef το επόμενο La Guérite Restaurant – το La Guérite D Maris στην Μαρμαρίδα Τουρκίας καθώς το Medusa Restaurant/Cabaret/Club στις Κάννες Γαλλίας.
Φτάνοντας στο σήμερα, ο Chef συνεργάζεται με πάνω από 17 εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργώντας ένα δικό του, μοναδικό στυλ που τον αντιπροσωπεύει από την αρχή ως σήμερα, τη μίξη της ελληνικής και της γενικότερης μεσογειακής κουζίνας, την οποία ο ίδιος αποκαλεί “Meditegrecian”. Η πλούσια εμπειρία του και η γνώση του διαφόρων εθνικών κουζινών όπως η ισπανική, η ιταλική, η γαλλικά και φυσικά η ελληνική έχουν διαμορφώσει τον γαστρονομικό του χαρακτήρα και την φιλοσοφία του. Δίνει μεγάλη έμφαση στην πρώτη ύλη, στην αμεσότητα, την γεύση και αρώματα που δίνουν τα φρέσκα υλικά και είναι οπαδός του sharing is caring, μότο που προσπαθεί να καλλιεργήσει στα εστιατόρια που συνεργάζεται.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801821
LAST
Γιάννης Κιόρογλου
Yes