CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Η Τέχνη των Gnocchi με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ξέρετε πώς φτιάχνονται τα χειροποίητα φρέσκα gnocchi; Σε αυτό το σεμινάριο, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε αυτή την νόστιμη και εύκολη ιταλική σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado των gnocchi. Ελάτε να δοκιμάσετε το κλασικό gnocchi πατάτας με φρέσκο βούτυρο και φασκόμηλο και το παρακμιακά γευστικό σπανάκι και ρικότα gnocchi. Σηκώστε τα μανίκια σας γι’ αυτό το hands-on σεμινάριο και μάθετε να ζυμώνετε τέλεια και πεντανόστιμα νιόκι! Ξεκινήστε το μαγείρεμα!
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802334
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No