Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα.
Στο CWC PRO MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της High end δημιουργικής του κουζίνας, η οποία είναι βασισμένη στα φρέσκα υλικά σε σύγχρονες παρουσιάσεις , καθώς μας επιφυλάσσει εκπλήξεις με τολμηρούς συνδυασμούς υλικών, θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα, με στόχο φυσικά τη γευστική ικανοποίηση υψηλού επιπέδου.
Ο Chef Γιώργος Δόσπρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, το 2000 αποφοίτησε από τη κρατική σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε τη καριέρα του δουλεύοντας σε πολύ καλά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Πέρασε επίσης από πολύ σημαντικά εστιατόρια της παγκόσμιας γαστρονομίας όπως το ’LA BASTIDE SAINT-ANTOINE’’ με chef τον JACQUES CHIBOIS 1 MICHELIN STAR, ‘‘SKETCH’ στο Λονδίνο με Executive chef PIERE GAGNAIRE 2 MICHELIN STARS, ‘’LECTURE ROOM AND LIBRARY-PARLOUR’’ MODERN BISTRO με chef HERVE DEVILLE, ’ FLOCONS DE SEL’’ στη Γαλλία με Executive chef EMMANUEL RENAUT 3 MICHELIN STAR, και στο ’LASARTE’’ στη Βαρκελώνη 3 MICHELIN STAR με EX. CHEF PAOLO CASAGRANDE.
Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως Executive chef στο εστιατόριο “LAUDA” του ομίλου ΑDRONIS στη Σαντορίνη .
ΣΥΝΤΑΓΈΣ:
- MARSHMALLOW ΤΟΜΑΤΑΣ, CHIPS ΑΠΟ ΧΤΕΝΙΑ ΤΑΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ.
- ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ GAZPACO ΠΕΠΟΝΙ, ΠΙΚΛΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙ.
- ΦΑΒΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΥΡΙ ΜΕΤΣΌΒΟΥ, ΚΡΟΚΟΣ ΑΥΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
- ΚΑΒΟΥΡΙ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΟΡΜΠΕ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟΣ.
- ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.
- ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΝΑΞΟΥ, ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑΡΟΡΙΖΑ, ΣΟΡΜΠΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809139
1
Γιώργος Δόσπρας
No