Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου

Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου
Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε τη γεύση ενός γνώριμου πιάτου αλλά με πολύ διαφορετική προσέγγιση .
Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Γιάννης Παρίκος με άρτιες τεχνικές και εξαιρετικούς συνδυασμούς των πρώτων υλών θα παρουσιάσει και θα αναλύσει, παραδοσιακές συνταγές, εκτελεσμένες με μοντέρνες τεχνικές και εμφάνιση, που θα εμπνεύσει σπουδαστές και επαγγελματίες να εντάξουν, και να αναδείξουν πιάτα της παράδοσης που θα αποτελέσουν πόλο έλξης στα εστιατόρια τους.
Η άκρως δημιουργική άποψη το αστείρευτο ταλέντο, οι ισορροπίες στις γεύσεις και τις υφές- πάντα με εξαιρετικές τεχνικές και συνδυασμούς χαρακτηρίζουν τον καταξιωμένο συνεργάτη μας και δίκαια τον κατατάσσουν σε ένα από τους καλύτερους Chef της Ελλάδος!
Ο Γιάννης Παρίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή.
Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012 ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί δώδεκα συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin.
Ο Γιάννης Παρίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου
Οι συνταγές που θα παρουσιαστούν:
- Καλαμάρι με κρέμα γεμιστών και μους φέτας.
- Χταπόδι καρπάτσιο με καπνιστή φάβα.
- Μπακαλιάρος με παντζάρια και Aioli.
- Μπαρμπούνι με τραχανά, σελινόριζα και σαφράν
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805867
1
Γιάννης Παρικος
No