Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Ιταλική Κουζίνα Antipasti & Contorni Ορεκτικά

Ιταλική Κουζίνα Antipasti & Contorni Ορεκτικά
Demonstration ( Σεμινάριο παρακολούθησης)
Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα.
Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής της CWC PRO ο Ιταλός chef Pasquale Lembo , θα μας μυήσει στα Ιταλικά Ορεκτικά με αυθεντικές συνταγές που προέρχονται από όλες τις τοπικές κουζίνες -από τον Βορρά ως τον Νότο της Ιταλίας!
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο Master Class Demo ( Σεμινάριο παρακολούθησης) θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ουσιαστικές και εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για να μπορούν να δημιουργούν γνήσια ιταλικά πιάτα στις κουζίνες τους
Το περιεχόμενο του σεμιναρίου:
- Πρώτες ύλες-τροφογνωσία, και σωστή παρασκευή και προετοιμασία για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμαι στα ορεκτικά.
- Πως διακρίνουμε την σωστή ποιότητα των πρώτων υλών μας.
- Oι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις παραδοσιακές συνταγές από τις τοπικές κουζίνες.
- Ο Ιταλός chef Patron Pasquale Lembo είναι ιδιοκτήτης του εστιατόριου Mare e Monti που βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης από το 1998 ,είναι από τους ανθρώπους που με την αγάπη για την κουζίνα της πατρίδας του, έχει μυήσει τους Θεσσαλονικιούς στα παραδοσιακά πιάτα της Ιταλικής κουζίνας.
Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών Cose Nostre και τα ζυμαρικά του κρύβουν μέσα τους τις παραδοσιακές τεχνικές και τη φρεσκάδα!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
Antipasti & Contorni
Gamberoni agli Agrumi con Carpaccio di Finocchio
Γαρίδες με εσπεριδοειδή και καρπάτσιο μάραθο ( φινόκιο )
Carpaccio Affumicato al Caffè
Καρπάτσιο μοσχάρι καπνιστό με καφέ
Carpaccio al Salmone con Ananas, Pera & Aceto Balsamico
Καρπάτσιο σολομού με ανανά, αχλάδι & βαλσαμικό ξύδι
Battuta di Manzo con Gorgonzola & Funghi
Ταρτάρ βοδινό με τυρί γκοργκοντζόλα και μανιτάρια
Baccalà Mentecato alla Veneziana
Μπακαλιάρο αλά βενετσιάνικα
Melanzane,Gorgonzola & Pomodorini alla Mediterranea
Μελιτζάνα με γοργοντζόλα και τοματίνια αλά μεντιτεράνεα
Patate Mpacchiuse
Καλαβρέζικες πατάτες
Tratar Fumé di Mozzarella
Μοτζαρέλα μπουράτα με καπνιστό ταρτάρ
Frutti di Mare allaTarantina
Όστρακα σοτέ
Crostini Toscani
Φρυγανισμένο ψωμί με κρέμα από συκωτάκια πουλερικών
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805066
1
Pasquale Lembo
No