Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά
Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά
HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα.
Σε αυτό το σεμινάριο μαγειρικής της CWC PRO ο Ιταλόςchef Pasquale Lembo, θα μας μυήσει στη Τέχνη των Φρέσκων Ζυμαρικών-Γεμιστά ζυμαρικά ( Pasta Ripiena ) και των αυθεντικών συνταγών για σάλτσες που προέρχονται από όλες τις τοπικές κουζίνες -από τον Βορρά ως τον Νότο της Ιταλίας!
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο Master Class HANDS ON (100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ) θα δημιουργούν τις συνταγές υπό την καθοδήγηση του chef Pasquale Lembo.
Στο οκτάωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ουσιαστικές και εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για να μπορούν να δημιουργούν γνήσια ιταλικά πιάτα στις κουζίνες τους
Το περιεχόμενο του σεμιναρίου:
- Πρώτες ύλες-τροφογνωσία, και σωστή παρασκευή και προετοιμασία για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμαι στα φρέσκα ζυμαρικά και τις σάλτσες τους.
- Πως διακρίνουμε την σωστή ποιότητα των πρώτων υλών μας.
- Μέθοδοι παρασκευής ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά
- Θα μάθετε όλες τις τεχνικές και όλα τα μυστικά για να δημιουργείτε χειροποίητα Γεμιστά ζυμαρικά ( Pasta Ripiena )με διαφορετικές γεμίσεις.
- Σωστό βράσιμο ζυμαρικών
- Πως φτιάχνονται οι βασικές σάλτσες, που συνοδεύουν και κάνουν πιο γευστικά τα ζυμαρικά
- Oι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις παραδοσιακές συνταγές από τις τοπικές κουζίνες αλλά και πρωτοποριακούς γευστικούς συνδυασμούς σε σάλτσες για ζυμαρικά
Ο Ιταλός chef PatronPasquale Lemboείναι ιδιοκτήτης του εστιατόριου Mare e Monti που βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης από το 1998 ,είναι από τους ανθρώπους που με την αγάπη για την κουζίνα της πατρίδας του, έχει μυήσει τους Θεσσαλονικιούς στα παραδοσιακά πιάτα της Ιταλικής κουζίνας.
Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών Cose Nostre και τα ζυμαρικά του κρύβουν μέσα τους τις παραδοσιακές τεχνικές και τη φρεσκάδα!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά
Tortelli ai Funghi
Τορτέλλι γεμιστά με μανιτάρια
Παραδοσιακό γεμιστό ζυμαρικό από την περιοχή Εμίλια Ρομάνια
Casoncelli di Porri & Patate
Κασοντσέλλι γεμιστά με πράσα και πατάτες
Παραδοσιακό γεμιστό ζυμαρικό από την περιοχή Μπέργκαμο
Agnolotti Piemontesi
Ραβιόλι γεμιστά με κρέας ( βοδινό, μοσχάρι, χοιρινό )
Παραδοσιακό γεμιστό ζυμαρικό από την περιοχή Πιεμόντε
Ravioli Vegan ( Tofu & Spinaci )
Ραβιόλι βέγκαν γεμιστά με τοφού και σπανάκι
Mezze lune alla Zucca & Gorgonzola
Μισοφέγγαρα γεμιστά με κολοκύθα και τυρί γκοργκοντζόλα
Παραδοσιακό γεμιστό ζυμαρικό από την περιοχή Τρέντο
Ravioli di Βurrata & Pesto
Ραβιόλι γεμιστά με μοτσαρέλλα μπουράτα και πέστο βασιλικού
Παραδοσιακό γεμιστό ζυμαρικό από την περιοχή Κάπρι (Capri)
Cappellacci con Capesante
Καπελάτζι γεμιστά με χτένια
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805584
1
Pasquale Lembo
No