MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO MasterClass με τον chef Frontalini Walter

CWC PRO MasterClass  με τον chef  Frontalini Walter

CWC PRO MasterClass με τον chef  Frontalini Walter.

Δημιουργική Ιταλική κουζίνα - Παραδοσιακές συνταγές με νέες τεχνικές


Σε αυτό το MasterClass o chef Frontalini Walter θα παρουσιάσει παραδοσιακές ιταλικές γαστριμαργικές προτάσεις με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο που απευθύνονται σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες και τους σπουδαστές τεχνικές και θα μιλήσει για τη διατήρηση και τη διαχείριση στην υπηρεσία.

Ο chef Frontalini Walter απόφοιτος της Ανώτερης Τουριστικής σχολής του τμήματος επαγγελματικής κουζίνας της Ανκόνας κατέχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με πλήθος σεμιναρίων εξειδίκευσης. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι, δημιουργικής κουζίνας με τον Fabio Tacchella (αρχηγός εθνικής ιταλικής ομάδας μαγείρων), σεμινάρια ζαχαροπλαστικής με τον Chef Paul Rey (καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή Lenotre Pariς), με τον καθηγητή Danilo Garbini (πρωταθλητής κόσμου της ομάδας ζαχαροπλαστικής Ιταλίας), marketing εστιατορίων με τον Chef Lucio Pompili (2 Michelin) κ.α. Επίσης έχει διάφορες συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς παρουσίασης ιταλικής γαστρονομίας

Εργάζεται από το 1995 σε εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ιταλία, Νότια Αμερική, Λονδίνο και Ελλάδα, έχει υπάρξει εστιάτορας και τα τελευταία 11 χρόνια έκανε R&D σε εταιρία Food Additive. Ασχολείται από το 2000 με τους κοιλιοκακικούς και του ανήκει μια εταιρία που παράγει και πουλά προϊόντα gluten-free. Έχει χαρακτηριστεί ως ο βασιλιάς της gluten-free κουζίνας στην Ιταλία. Παράλληλα είναι F&B και υπεύθυνος σε επιχείρηση εστίασης στην πόλη μας,


Συνταγές

1. Carpaccio di filetto di manzo rucola e parmigiano con fior di sale – Ιταλικό καρπάτσιο από φιλέτο μόσχου, άγρια ρόκα, παρμεζάνα και ανθό αλατιού.

2. Orata marinata alla rapa rossa -  Τσιπούρα με αποξηραμένη μαρινάδα και χυμό παντζάρι

3. Gnocchi con colatura di alici crema di broccoli e pomodori dry – Νιόκι με γκάρουμ, μπρόκολο και ντοματίνια

4. Risotto cacio (pecorino) e pepe – Ριζότο με πεκορίνο, πιπέρι και μελάνι σουπιάς

5. Spaghetti alla carbonara sousvide.

6. Vitello tonnato sousvide.

7. Prosciutto cotto di pollo all’arancio  – Ζαμπόν κοτόπουλο με πορτοκάλι, με τεχνική παραδοσιακών αλλαντοποιών

8. La tagliata di manzo - Kλασσική ταλιάτα μόσχου με μοντέρνο τρόπο

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << CWC PRO MasterClass με τον chef Frontalini Walter >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802342

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Frontalini Walter

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για τέλεια... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια