HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Macarons

CWC PRO MasterClass Macarons
Pastry Chef Γιάννης Γιάχος
Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Macarons με τον Γιάννη Γιάχο ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry Chef Sani Beach 5*,Sani Resort 5*)θα μάθουν όλα τα βήματα για τη σωστή δημιουργία των Macarons και θα κατανοήσουν την αλληλεπίδραση των πρώτων υλών και της μεθόδου παρασκευής.
Θα αναπτύξουν τις γνώσεις τους για την διαδικασία της μαζικής παραγωγής.
Θα μάθουν να δημιουργούν ραφινάτα και εκλεπτυσμένα γλυκά που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν σε Ζαχαροπλαστεία,Ξενοδοχεία,Εστιατόρια,Catering.
Tα Μacarons είναι ένα γλύκισμα το οποίο έχει κάνει τη παρουσία του στα μέσα του 14 ου αιώνα στην Ιταλία.
Έπειτα εμφανίζεται στη Γαλλία οπού και εκεί γίνεται η εξέλιξη του στο ζαχαροπλαστείο LADUREE όταν ο ζαχαροπλάστης Piere Desfontaines αρχίζει να ενώνει τα δύο μπισκότα από αμύγδαλο με γέμιση γκανάς. Τα macaron έως και σήμερα είναι το σήμα κατατεθέν της Γαλλικής ζαχαροπλαστικής.
Είναι ένα πολύ ντελικάτο γλύκισμα και τα συναντάμε με πολύ απλά υλικά όπως η σοκολάτα το μέλι και το ελαιόλαδο αλλά και ξεχωριστά με φύλλα χρυσού και σαμπάνια .
Τα Μacarons είναι σαν μικρά “θαύματα” που ξεχειλίζουν με χρώματα, γεύσεις και αρώματα.
Οι Γάλλοι ζαχαροπλάστες, έχουν εξελίξει τόσο πολύ το κεφάλαιο Macarons, που πραγματικά ο συνδυασμός γεύσεων και τα χρωμάτων είναι αξιολάτρευτος!
Υπάρχουν πραγματικά αμέτρητοι συνδυασμοί γεύσεων.
Συνταγές:
- Μacaron με ρόζ τριαντάφυλλο και γέμιση τριαντάφυλλο.
- Macaron φιστίκι με γέμιση αμυγδαλόκρεμας φιστίκι.
- Μacaron βατόμουρο με γέμιση αμυγδαλόκρεμας βατόμουρο.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808179
1
Γιάννης Γιάχος
No