Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάριο Μαγειρικής Αmuse bouche Canapés

Σεμινάριο Μαγειρικής Αmuse bouche Canapés

Αmuse bouche / Canapés
CWC PRO MasterClass Chef Παύλος Κυριάκης

Τo amuse bouche ή canapé συνήθως σερβίρεται σε εστιατόρια, και σκοπός του είναι να προετοιμάσει τον πελάτη για το γεύμα που θα ακολουθήσει.
Το μέγεθος του είναι μικρό έτσι ώστε να τρώγεται με μία μπουκιά.
Με αυτό τον τρόπο ο σεφ καλωσορίζει τους πελάτες του εστιατορίου και τους προετοιμάζει για την γαστρονομική εμπειρία που θα ακολουθήσει.

Ο chef Παύλος Κυριάκης σπούδασε μαγειρική στην Αθήνα. Εργάστηκε στο καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας την Σπονδή 2* Michelin για 6 χρόνια, όπου είχε την τύχη να μαθητεύσει δίπλα σε chefs όπως ο Arnaud Bignon**, Eric Frechon***, William Mahi***, Michel Del Burgo***.

Mετά την Σπονδή εργάστηκε σε παγκοσμίου φήμης εστιατόρια του εξωτερικού σε Ευρώπη και Αμερική, μερικά από αυτά τα εστιατόρια είναι:  Pierre Gagnaire 3* Michelin Paris, Benu 3* Michelin San Francisco, Azurmendi 3* Michelin Bilbao, Flocons De Sel 3* Michelin Megeve, Enoteca Pinchiorri 3* Michelin Florence.

Από το 2016 εργάζεται ως Executive chef στο Lycabettus restaurant στην Σαντορίνη, το οποίο κάθε χρόνο βραβεύεται με χρυσό σκούφο από το Αθηνόραμα και με 2 αστέρια από το FNL Guide.

Εκτός από το amuse bouche θα παρουσιάσουμε και τεχνικές για γαστρονομική παρουσίαση  βούτυρο και ελαιόλαδο το οποίο θα συνοδεύεται με χειροποίητα κριτσίνια και ψωμιά.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

Κύβος ελαιόλαδο:

Σε αυτή την τεχνική θα δείξουμε πως μπορούμε να παρουσιάσουμε το ελαιόλαδο με υφή βουτύρου σε στερεά μορφή και όχι υγρή.

Βούτυρο με χαβιάρι:

Εδώ θα παρουσιάσουμε το πως σε ένα γαστρονομικό εστιατόριο ένα απλό βούτυρο μπορεί να σερβιριστεί σαν γαστρονομικό πιάτο.

Ψωμί με ελιά, φέτα & κριτσίνια:

Εδώ έχουμε κάνει μια παραλλαγή του παραδοσιακού τηγανόψωμου και το έχουμε μετατρέψει σε ψωμί που θα μπορούσε να σερβιριστεί σε γαστρονομικό εστιατόριο.
Σε αυτήν την τεχνική  θα  δούμε πως μπορούμε να τα κάνουμε όλα ομοιόμορφα γιατί η φιλοσοφία ενός fine dinning εστιατορίου είναι και η καλύτερη δυνατή παρουσίαση.

Air baguette με λευκό ταραμά:

Στο συγκεκριμένο καλωσόρισμα έχουμε συνταγή για ένα ζυμάρι το οποίο όταν το ψήνεις σε μεγάλη θερμοκρασία  φουσκώνει και παραμένει κενό στο εσωτερικό του, όπου μπορούμε να το γεμίσουμε με ότι γέμιση  θέλουμε.

Καραμέλα χωριάτικης:

Σε αυτό το καλωσόρισμα θα μάθουμε  την τεχνική για να δουλεύουμε την φυτική
ζελατίνη kappa. Θα δούμε την βασική τεχνική όπου με αυτήν μετά θα μπορούμε να δουλέψουμε  με το συγκεκριμένο προϊόν.

Κροκέτα ψαριού:

Σε αυτό το amuse bouche θα δείξουμε 2 διαφορετικές τεχνικές κρούστας και παναρίσματος της κροκέτας.

Τάκος ρέβας με ταρτάρ λαβράκι:

Εδώ θα παρουσιάσουμε ένα τάκος από ρέβα το οποίο θα είναι με ταρτάρ ψαριού. Στο συγκεκριμένο καλωσόρισμα μπορούμε να κρατήσουμε την ιδέα και την τεχνική και από εκεί και πέρα να φτιάξουμε διάφορα amuse bouche απλά αλλάζοντας την πρώτη ύλη.

Κρέμα πατάτας σε siphon με crumble μαύρης τρούφας:

Εδώ θα παρουσιάσουμε τεχνικές με σιφόν, το πως μπορούμε να δουλέψουμε αλμυρές κρεμες με σιφόν σε ζεστή θερμοκρασία.

Τραγανό χωνάκι spring roll με κρέμα ρεβιθιού και αυγοτάραχο:

Εδώ θα παρουσιάσουμε τεχνικές με φύλλα spring roll το πως μπορούμε να τα ψήσουμε σκέτα και να τα γεμίζουμε μετά με γέμιση  της αρέσκειας μας.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Αmuse bouche Canapés >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806553

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παύλος Κυριάκης

📌 Σεμινάριο Μαγειρικής Αmuse bouche Canapés

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us